Torbe koje šire pozitivne vibracije

Velike, male, dnevne, večernje, sportske i svečane – jednostavno obožavamo torbe i nikad ih ne možemo imati previše. Ako želite svoju kolekciju upotpuniti šarenim, unikatnim i ručno rađenim torbicama, kod brenda Baggiz ste na pravom mjestu. Bilo da volite zanimljive printeve, razigrane trakice ili torbe s dvostrukim licem, jedna Baggiz će se izvrsno uklopiti u vaš styling.
Vidi originalni članak

"Ja obožavam torbe! Mislim da tu nisam neka iznimka, već tipično žensko. Volim velike torbe koje mogu natrpati i često nosim previše stvari sa sobom, naročito kada sam cijeli dan vani ili kada negdje putujem. Torba daje ženama tu neku sigurnost da je sve potrebno uvijek tu blizu, pa tako valjda i meni. Osim toga, torbe su i moj hobi, moj posao...i jednostavno uživam u tome!", komentirala je Ana Golubić Brozović, dizajnerica koja se krije iza ovog brenda.

Torbe je oduvijek izrađivala kako za sebe tako i za svoje prijateljice, a nakon što je diplomirala na TTF-u dizajn i projektiranje odjeće, odlučila je svoj hobi i ljubav pretvoriti u posao. Unutar pet godina, Ana je stvorila prepoznatljiv izričaj i plasirala svoje kolekcije u nekolicinu trgovina diljem Hrvatske. Sudjelovala je na modnom sajmu Fashion.hr Industrija i Moda za ponijeti, te je ujedno izrađivala posebne mini kolekcije za Illectricity festival i za plesnu predstavu-instalaciju plesnog studija Sodaberg-The Store.

"Izrađujem mini-kolekcije s ograničenim brojem torbi. Svaka kolekcija ima neku svoju priču koja se može vidjeti na torbi, ali opet, svaka torba ima neki detalj koji ju čini unikatom. Sve izrađujem sama, ručno i jako vodim računa o kvaliteti izrade ali i praktičnosti torbi", objasnila je Ana.

U radu koristi pretežito umjetnu kožu, razne tkanine poput pamuka i poliestera, ali i printane tkanine. Nema ograničenja u odabiru i kombinaciji materijala, no jedno pravilo postoji – dizajnerica nikad ne koristi pravu kožu.

Trenutno aktualna kolekcija je "Pixel" u kojoj dizajnerica uz pomoć šarenih trakica na torbi isprepliće pikselizirane sličice. Vrlo popularna su bile kolekcije "Stripe", "Line", "Limited edition", "Print kolekcija" i mnoge druge.

Dizajnerica je također izradila kolekciju namijenjenu novopečenim mamama koje ne pristaju na modne kompromise čak i kad su pelene u pitanju. Multifunkcionalne torbe za nošenje pelena praktična su ideja za modno osviještene roditelje. Kolekcija "Double" nudi torbe s dvostrukim licem koje možete nositi na više načina.

"Cijene torbi se kreću od 200 do 500 kuna. Od jeseni krećemo i s novim, poboljšanim web-shopom, pa će biti dostupne za kupovinu i na našoj web adresi", poručuje dizajnerica.

Ana već neko vrijeme razmišlja o kreiranju kolekcije odjeće, a u pripremi su i zanimljive modne suradnje koje nestrpljivo iščekujemo.

"Volim torbe i modne dodatke, ali nekako se u budućnosti vidim i kao dizajner odjeće, pa se nadam da ću uskoro krenuti i u tom smjeru!" za kraj je komentirala dizajnerica.

U galeriji provjerite zanimljive modele Baggiza i odaberite svog favorita...

Posjeti Miss7.24sata.hr