Torba Ane Gruice Uglešić na prvu nas je zavarala, ali svejedno nam je baš lijepa. Kao i ostatak outfita

Instagram @anagruica Foto: Instagram @anagruica
Vidi originalni članak
  • Glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić poznata je po svom zanimljivom stilu u kojemu dizajnerskih komada ne nedostaje
  • Iznimka nije bio niti njen posljednji outfit u kojemu je prošetala Dubrovnikom 
  • Zvijezde ove kombinacije definitivno su mini haljina s izvezenim resicama te velika torba od rafije

Jučer su službeno otvorene 75. po redu Dubrovačke ljetne igre i na tom su događaju prisustvovale brojne poznate osobe. Među njima se našla i splitska glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić kojoj je društvo pravio njen suprug Boran s kojim se i fotografirala na Stradunu. Ana i Boran baš su lijep par, ali nama je za oko najviše zapeo Anin outfit. 

U Aninoj modnoj kombinaciji prevladavaju nježni, žuto zeleni tonovi koji naglašavaju njenu preplanulost, a oni se najviše ističu na mini, ali širokoj COS haljini A kroja s perlicama u istoj boji kao i haljina. Ove su perlice na haljinu našivene u zanimljivim, apstraktnim oblicima. Kada je riječ o obući, odlučila se na sasvim jednostavne Bottega natikače na petu od rafije iz prijašnjih kolekcija. 

Iako smo na prvu pomislili kako je natikače od rafije Ana upotpunila i torbom od rafije, moramo naglasiti kako izgled pomalo vara te da njena velika Max Mara Pasticcino torba zapravo samo izgleda kao da je od rafije, a zapravo je načinjena od mekog i podatnog pamuka. Tko bi rekao! No, svejedno nam je baš lijepa.

Od drugih modnih dodataka i nakita, Ana se odlučila na srebrni sat koji se odlično slaže s metalnom kopčom na torbi te okrugle naušnice koje su outfitu dodale još malo zelene. Također, naušnice se, zbog Anine podignute frizure, baš lijepo ističu. Outfit za čistu peticu!

Posjeti Miss7.24sata.hr