Naša poznata influencerica izdvojila je modne favorite za ovo ljeto

Zalando Slađana Ostić
Vidi originalni članak
  • Prije dugoočekivanog godišnjeg odmora odlučili smo se 'oboružati' s nekoliko novih modnih poslastica kojima planiramo osvježiti svoj ormar
  • U pomoć smo pozvali popularnu hrvatsku influencericu Slađanu Ostić, koju zbog genijalnih modnih kombinacija na njenom Instagram profilu @slakipalaki prati gotovo 50 tisuća ljudi
  • Lijepa influencerica s riječkom adresom otkrila nam je svoje planove za ljeto te je izdvojila 5 modnih favorita za ljeto koje je 'upecala' na web shopu Zalando

Instagram profil Slađane Ostić, jedne od omiljenih hrvatskih influencerica, uvijek je izvor inspiracije, posebno modne. Slaki s lakoćom kombinira trendovske i bezvremenske komade, a pratitelji je vole zato što su komadi koje odjene nosivi u brojnim prigodama, ali i cjenovno pristupačni, tako da se mogu naći u svačijem ormaru.

Slađana je za miss7 izdvojila svojih TOP 5 high street komada s web shopa Zalando, ali i otkrila koji je njen idealni ljetni 'go to' outfit. 

1. Japanke – nepogrešiv odabir za plažu i bazen

''Japanke su must have za ljeto, a ja sam godinama vjerna Havaianas brendu jer osim što su udobne i kvalitetne, postoje u toliko verzija da mi se teško odlučiti koje bi nosila'', kaže Slađana koja japanke nosi uz apsolutno sve ljetne odjevne kombinacije, a u rijetkim situacijama kada ih ne nosi, njena druga opcija su uvijek ultra popularne Birkenstock natikače.

2. Kratki kombinezon

Ako tko još nije primijetio, kaže Slađana, pamučni muslin je totalni hit ovog ljeta. ''Osim što daje casual notu svakom stylingu, jako je mekan i ugodan za nošenje. Ovaj kombinezon imam u dvije boje i stalno ga nosim.'' Kratki kombinezoni odlična su alternativa haljinama jer, osim udobnosti koju pružaju, vrlo su jednostavni za kombiniranje. Ovdje pogledaj cijelu ponudu kombinezona na Zalandu.

3. Velika slamnata torba

''Velike slamnate torbe su odlične jer u njih puno stane, možete ih nositi na plažu, ali i uz ljetne haljinice na kavu ili posao.'' Ova Parfois torba je samo jedna od mnogobrojnih koje Zalando nudi, a osim što su slamnate torbe trenutno 'must have' sezone, ovaj model torbe je i super praktičan jer je otporan na morsku sol i sunce te u njega stane apsolutno sve što ti je potrebno za dan na moru - od kupaćih kostima preko krema i losiona za sunčanje do društvenih igara i grickalica.

4. Jednostavna crna haljina

''Iako volim haljine s printom i u raznim bojama, za svaki dan ipak najčešće biram jednostavne, jednobojne haljine koje je lako kombinirati uz sve. Tako je ova crna duga haljina jedan od komada koje je uvijek dobro imati u ormaru'', priznaje Slađana.

5. Kratka haljina za plažu

Peta na Slađaninoj listi nalazi se preslatka haljinica za plažu koju možeš nositi i u beach bar i u restoran, a super će istaknuti ten. Ukoliko dosad nisi primijetila, haljine su Slađanin omiljeni ljetni odabir, a posebno prozračni modeli od pamuka poput ove Next haljinice u kojoj koža diše i koja ne potiče znojenje. Na Zalandu ćeš pronaći hrpu genijalnih kratkih haljina - baci oko ovdje.

Kad su njeni planovi za ljeto u pitanju, Slaki kaže da je kasno počela tražiti smještaj za ljetovanje, tako da će njezin izbor biti kraći izleti. ''Ne žalim se previše jer se mogu kupati i uživati na svom predivnom Kvarneru'', kaže nam. Ljeto je, inače, započela putovanjem na proslavu Zalando prvog rođendana u Hrvatskoj i Sloveniji, i to putovanjem na hrvatsku obalu. Pod sloganom #SummerIsInYou, domaći su influenceri obišli Murter, Skradin te nacionalne parkove Krku i Kornate. Tamo su imali prilike odjenuti prve ovogodišnje ljetne odjevne kombinacije. Ako želite vidjeti kako je bilo na putovanju i dobiti malo ljetne inspiracije, na Instagramu potražite hashtag #SummerIsInYou.

Posjeti Miss7.24sata.hr