Točkice su opet in, a ovo su 3 kombinacije u kojima ćeš zablistati

instagram @janko_popovic_volaric
Vidi originalni članak
  • Točkasti uzorak vječni je klasik, a kombinirati se može na doista različite načine
  • Priredili smo tri kombinacije, s košuljom, haljinom i mini suknjom na točkice
  • Iskombinirali smo točkastu košulju, haljinu i mini suknjicu

High street trgovine opet su preplavljene odjećom na točkice i čini se da nam taj vječni uzorak nikada neće dosaditi. Toliki je klasik da ponekad zaboravimo da je riječ o uzorku koji treba pomno kombinirati. Ipak, s uzorcima uvijek treba oprezno pa smo za inspiraciju složili 3 kombinacije kojima se možeš inspirirati.

SAVJETI Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka

Košulja: u klasično elegantnoj kombinaciji

Točkaste haljine i suknje obično vežemo za zlatno doba Hollywooda i najlakše ih zamišljamo u elegantnim kombinacijama. Uz bluze i balonere, točkasti komad definitivno će zasjati punim sjajem, a ti ćeš se osjećati poput prave dive. Uz ovakve kombinacije uvijek možeš isfurati velike retro naočale, ženstvene naušnice i tanke remenčiće koji će kombinaciju zasigurno podignuti na novu razinu.

Modni prijedlozi Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići

Haljina: na rockerski način

Ipak, nemoj pasti u zabludu i misliti da su točkice stvorene samo za elegantne varijante. I u njima možeš zasjati kao prava chic buntovnica. Potrebno je samo malo mašte! Slobodno se zaigraj kožnom jakom i bajkerskim čizmama, a neka se točkice pobrinu za wow efekt! 

MODA Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru

Mini suknja: zaigrano i otkačeno

 Ako voliš pratiti trendove, ne moraš ih se odreći u ime točkica. Dapače, one se sjajno ljube s ostalim modnim novotarijama. Možeš ih nositi uz torbice oko struka, kombinirati s prugicama ili diskretnim animal printom. Bitno je samo imati mjeru i ne nositi baš sve u isto vrijeme. Polako, ali sigurno! 

Posjeti Miss7.24sata.hr