Tko kaže da je cvijeće samo za proljeće? Prema Mohitu nosimo ga na salonkama i tijekom jeseni

Mohito
Vidi originalni članak
  • Iako s jeseni počinje doba tamnijih boja i grubljih oblika obuće, ženstvenim i nježnim parovima ne možemo odoljeti
  • Salonke sa zanimljivim detaljima nosit ćemo i dalje, a trend trodimenzionalnog cvijeća očito ne posustaje
  • Mohito je u novoj kolekciji predstavio crvene i bež "cvjetne" salonke koje će nam biti podsjetnik na ljetnu vedrinu
  • Pročitaj više: Haljine s cvjetnim uzorkom su must-have, a Mohito na popustu ima brojne modele

Jedan model cipela ne poznaje sezone niti trendove - salonke. One su jednako popularne, poželjne, a i potrebne u određenim prilikama, i tijekom toplih mjeseci, kao i tijekom zime. U ormaru je uvijek dobro imati salonke u neutralnim bojama jer će spasiti "običan" outfit i podići ga ili su pak obavezne u nekim poslovnim i svečanim prigodama. I iako je pred nama sezona tamnih boja i nezgrapnije odjeće, u Mohitu smo pronašli romantičan par salonki koje na sebi imaju veliki cvijet i nismo ih mogli ne izdvojiti. 

Mohito salonke s trodimenzionalnim cvijetom dio su nove kolekcije brenda. Dolaze u lakiranom materijalu što njihove boje, crvenu i bež, čini izraženijima. Vrh je u špic, a salonke su otvorenijeg tipa. 

Velik, uočljiv cvijet čini ih cipelama koje mogu nositi svaku modnu kombinaciju, od onih s jednostavnom haljinom, do onih s odijelom. Visina potpetice Mohito sandala je 9 cm, te dolaze u veličinama od 36 do 41. Njihova cijena je 39,99 eura, a sigurno ćemo ih nositi tijekom cijele godine što ih čini veoma dobrom kupnjom.

Posjeti Miss7.24sata.hr