Tip-top cijelo ljetovanje: Treba ti samo ovih 10 modnih komada, a mi znamo gdje ih možeš naći

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Veseliš se godišnjem odmoru i bijegu na more, ali ti je muka na samu pomisao pakiranja kofera? Znamo kako ti je!
  • Baš smo ti zbog toga odlučili olakšati i izdvojiti 10 osnovnih komada koje ćeš moći iznositi u raznim prilikama i varijantama
  • Savjetujemo ti da svakako spakiraš omiljenu midi haljinu, jeans šorc, bijelu majicu i udobne sandale uz još par sitnica

Ako sanjaš o bezbrižnom ljetu i lakšem koferu nego prošle godine, savjetujemo ti da spakiraš par osnovnih komada odjeće koje ćeš moći kombinirati na razne načine i iznositi u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Na taj ćeš način izbjeći trosatno pakiranje i trpanje stvari koje za vrijeme odmora nećeš ni pogledati. Budimo realni, ionako ćeš većinu vremena provesti u natikačama i kupaćem kostimu. Preostalo ti je samo osmisliti par kombinacija za večernje izlaske ili popodnevne kave, a mi smo za tebe izdvojili 10 osnovnih komada s kojima ćeš pokoriti svaku plažu, bazen ili špicu. Ovih deset komada, ali i još puno toga možeš pronaći u Arena Centru u kojem traju veeelika ljetna sniženja koja se isplati iskoristiti! 

Ako je i tvoja ljetna missija iskoristiti ova sniženja, riješi kviz brzine i znanja i osvoji poklon bon od 1.000,00 kuna u Arena Centru!

1. Lagana bijela haljina

Haljine od laganih materijala su ljetni must have! Mogu se kombinirati uz tenisice, sandale, natikače, nositi u ležernijim i elegantnijim prilikama... Bijela prugasta GAP haljina na preklop iz dnevnog se outfita brzinom svjetlosti pretvara u večernji. Dovoljno je da joj za elegantniji look dodaš koji komad zanimljivog nakita, a usne naglasiš jarkom bojom ruža i spremna si za izlazak! 

2. Slamnata torba

Još jedan nezaobilazan trend ovoga ljeta su i slamnate torbe u raznim oblicima. Nama se osobito sviđa okrugli Ichi Sand model iz Kruna mode koji će se savršeno uklopiti uz svaki dnevni, ali i večernji outfit. Možeš je isfurati na plažu, ali i u izlazak. Uz to, još je i dovoljno velika da u nju potrpaš sve što ti treba. 

Haljina GAP (sniženo sa 559 kn na 259, 90 kn; sandale Mass, (sniženo sa 859 kn na 429 kn); torba Ichi Sand u Kruni mode (sniženo sa 339 kn na 254 kn); naušnice Mark Pjetri (sniženo sa 480 kn na 384 kn); ruž za usne NYX Professional Makeup (sniženo sa 45,90 kn na 32,13 kn), knjiga Raphaelle Giordano, 'Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan' u 'Hoću knjigu' (sniženo sa 99 na 79,20 kn), sve dostupno u Arena Centru

3. Statement naušnice

Govoreći o nakitu, dovoljno je da poneseš jedan statement komad. Preko dana vjerojatno nećeš obraćati pažnju na kićenje nakitom, ali za večer bi ti dobro došle upečatljive naušnice koje lijepo idu uz većinu ljetnih outfita. Ako ih želiš staviti u prvi plan, savjetujemo ti da sakupiš kosu u romantičnu pundžicu.

4. Ravne sandale

Ako si na putovanje odlučila ponijeti samo jedan par sandala, odaberi mudro. Najbolje je ponijeti par sandala koje možeš nositi i u dnevnim i večernjim varijantama. Ukoliko ne izlaziš iz ravnih sandala, savjetujemo ti da poneseš neke neutralnijih tonova, a ako želiš koji centimetar visine, odličan bi izbor mogle biti udobne platforme.

5. Tunika

S obzirom da ćeš na odmoru većinu dana provesti u kupaćem kostimu, treba ti nešto čime ćeš se ogrnuti za brzinski bijeg s plaže na kavu ili sladoled. Mislimo da nema ništa bolje od prozračne tunike u kojoj kasnije možeš i u šetnju gradom. Dovoljno je da joj dodaš traper šorc poput ovog iz Replaya, udobne tenisice u kojima ćeš moći prehodati kilometre i spremna si za polazak!

 

Tunika Diadema (sniženo sa 159 na 89 kn); Traper šorc Replay (sniženo sa 1010 kn na 808 kn); tenisice Top Shop (sniženo sa 399,90 kn na 199,95 kn); Torba Carpisa (sniženo sa 229 kn na 160,30 kn); paleta sjenila NYX Professional Makeup (sniženo sa 168,90 na 118,23 kn), sve dostupno u Arena Centru

6. Jeans šorc

Jeans šorc je pouzdani ljetni komad koji odlično kotira i u ljetnim i u večernjim kombinacijama. Po danu ga je dovoljno spariti s običnim bijelim T-shirtom, a navečer s kakvom bluzom i raznobojnim sandalama koje će efektno podignuti jednostavnu kombinaciju. 

7. Jednodijelni kupaći kostim

Koliko god ti se činilo primamljivo spakirati desetak različitih bikinija, pokušaj razmišljati praktično. Savjetujemo ti da bikiniju pridružiš i jedan jednodijelni kupaći kostim koji će biti idealan za after beach zabave ili lude pjena partije. Nećeš se brinuti je li ti nešto "ispalo", a što je najbolje možeš ga isfurati i kao bodi u večernjem izlasku. Pravi multipraktik!

Haljina S.Oliver (sniženo sa 559 kn na 391,30 kn); natikače Buffalo, ShoeBeDo (sniženo sa 449 kn na 359 kn); kupaći kostim Jessi Mix, O'Neil, Kruna Mode (sniženo sa 539 kn na 404 kn); srebrna narukvica Argentum (sniženo sa 220 kn na 132 kn); torba Carpisa (sniženo sa 149 kn na 104 kn), sve dostupno u Arena Centru

8. Natikače

Uz sandale, jedan će ti par natikača dobro doći. U zadnje su vrijeme postale toliko popularne da ih sve više žena ne nosi samo na plažu uz badić već i uz haljine i suknje u večernjim izlascima što pozdravljamo jer ne samo da izgledaju fora, već su i odmor za stopala nakon poslovnih cipela i tenisica.

9. Hlače od laganog materijala

Bez obzira na to koliko je vruće, hlače od laganog materijala poslužit će ti na mnogo načina: za vrijeme putovanja pod hladnom klimom, za posjećivanje kulturnih znamenitosti ili kao utočište od dosadnih komaraca. Praktične i lijepe, S. Oliver prugaste hlače bi mogle biti pun pogodak!

 

Majica GAP (sniženo sa 219 kn na 109,90 kn); sandale Art, ShoeBeDo (sniženo sa 949 kn na 759 kn); hlače s.Oliver (sniženo sa 479 kn na 387 kn); naočale Harlyn, O'Neill (sniženo sa 469 kn na 351 kn); grudnjak Amourette charm, Triumph (sniženo sa 399,90 kn na 279,93 kn); toaletna voda L'Occitane, 75 ml (sniženo sa 401 kn na 321 kn); highlighter Becca, Douglas (sniženo sa 289 kn na 173 kn), sve dostupno u Arena Centru

10. Bijela majica

Ne znamo za tebe, ali mi ljeto provodimo u bijelim T-shirtima. Lagani su, prozračni i daju se iskombinirati na sve i svašta. Tijekom dana ju možeš udružiti s jeans šorcom, a navečer nonšalantno utaknuti u romantičnu suknju. Kombinacija je bezbroj, a ako si u potrazi za malo drukčijom bijelom majicom, mogle bi ti se svidjeti one s čipkastim detaljem, pokojim volančićem ili zanimljivim natpisom.  

P.S. Budući da su u tijeku ljetna sniženja, obavezno provjeri ponudu prije kupnje.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr