Tihana Lazović - zvijezda Cannes Film Festivala

Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Film "Zvizdan" scenarista i redatelja Dalibora Matanića premijerno je prikazan na 68. Filmskom festivalu u Cannesu. Tom su prigodom glumci i redatelj pozirali zajedno. Među njima se svojom ulogom, ali i pojavom istaknula Tihana Lazović.
Vidi originalni članak

Tihana je za potrebe premijere i fotografiranja nosila haljinu boje mente hrvatskog brenda Lokomotiva. Upravo ovakvim pastelnim nijansama obiluje njihova zadnja kolekcija koja traga za bezvremenskom ženstvenosti. Osim što je izrazito ženstvena i zavodi svojim sladolednim bojama, ona slavi ležernost i neopterećenost chica.  

Baš takva je i ova haljina koja je Tihani zaista pristajala odlično. Budući da je sezala do koljena i spuštala se u peplum kroju, odavala je izrazito damski efekt. Jednostavnu je kreaciju glumica odlučila ne naglasiti nakitom, a iako je decentan nakit mogao proći uz ovu kombinaciju, moramo priznati da je njegov izostanak bio dobar izbor.

 Look je zaokružila samo bijelim salonkama, laganim uvojcima i neizostavnim crvenim ružem. Tihanin izbor ne čudi s obzirom na njenu dugogodišnju suradnju s Lokomotivom. 

Glumica Nives Ivanković također je izgledala odlično, noseći haljinu Matije Vujice sačinjenu od bogate plavo ljubičaste čipke s V izrezom. Ona se pak odlučila za smeđe nijanse make upa koje su joj se odlično stopile s bojom kose, skupljenom u punđu. Njen je look također prošao bez nakita, osim u vidu prstenja.

Dado Ćosić je nosio moderno mladenačko odijelo Ivice Klarića pa tako možemo reći da su naši glumci ponosno prezentirali hrvatske modne brendove koji se svojim krojevima zaista mogu mjeriti s onim stranim.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr