Tenisice s potpisom Derricka Rosea

Adidas je predstavio nove D Rose 4 tenisice za košarku i kolekciju odjeće s potpisom Derricka Rosea, slavnog playmakera Chicago Bullsa koji je prije nekoliko dana ponovo zaigrao u NBA-u. D Rose 4 liniju obilježava ekskluzivan i posebno krojen dizajn inspiriran jedinstvenim osobinama Derricka na terenu i izvan njega.
Vidi originalni članak

Kada sam na terenu činim sve što je u mojoj moći da budem najbolji, a izvan terena sam prilično opušten i volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Mislim da je baš cool što je adidas to koristio kao inspiraciju prilikom dizajniranja tenisica, koje odlično reagiraju na terenu, a odlične su i za nošenje izvan njega”, izjavio je Rose.

Podijeljene snažnom linijom na području gležnja, prednji i stražnji dio tenisice dočaravaju dvije strane osobnosti Derricka Rosea. Područje pete tenisice, pojačano snažnim materijalima i inovativnom tehnologijom, naglašava Derrickov eksplozivan i napadački stil igre i čini ga još boljim. Prednji dio tenisice koji je napravljen od vrhunskih materijala s dizajnom bez suvišnih detalja, predstavlja Derrickov opušten način života izvan terena.

D Rose 4 tenisice dolaze u prepoznatljivom dizajnu s brojnim stiliziranim detaljima i modernim materijalima, što ih čini idealnima za nošenje i izvan terena. Kao dodatak tenisicama, adidas predstavlja i kolekciju odjeće s D Rose potpisom koja uključuje odjeću i modne dodatke usklađene s bojama i dizajnom DRose 4 tenisica. D Rose 4 tenisice i kolekcija odjeće nose prepoznatljivi D Rose logo s 3 latice ruže koje se okreću oko slova D i brojkom 1 u sredini. U 2012. godini Derrick i adidas su radili zajedno na izradi i predstavljanju loga koji označava njegov jedinstveni stil igre i njegovu obitelj koja mu je pomogla u dolasku iz Englewooda u NBA.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr