Sviđa ti se trendi 'preppy' stil? Ovih 11 majica iz H&M-a izgledat će odlično na basic košulju

Profimedia Foto: Profimedia / Leonie Hanne na Miu Miu Fall/Winter 2024-2025
Vidi originalni članak

Preppy stil je bezvremenski, a sada je ponovno postao it trend, i to s dobrim razlogom! Kardigani, polo majice, plisirane suknje i Mary Jane cipele - ovaj modni trend razvio se kako bi na najbolji mogući način spojio klasične s modernim komadima. Ako želiš prihvatiti ovu šik estetiku, imamo savršen način za početak - sparivanje majice dugih rukava sa zakopčanom košuljom ispod. U nastavku otkrij zašto je preppy stil trenutno toliko popularan i istraži 11 fantastičnih H&M-ovih opcija sweatshirt majica uz koje možeš kreirati ovako trendi look.

 

Klasična privlačnost preppy stila

Preppy stil je iznova i iznova dokazao svoju postojanost. Od svojih početaka 1890-ih i u ranim 1900-tima do ponovnog oživljavanja u ‘80-ima i ‘90-ima, ovaj modni trend nastavlja osvajati modne piste i fashionistice, što dokazuju slavne osobe poput Victorije Beckham i Yare Shahidi, kao i dizajneri poput Chanela, Miu Miu, Loewe i Ralph Laurena. Ovogodišnji Fashion Weekovi prikazali su najnoviju evoluciju preppy stila. Revije dizajnerskih brendova kao što je Chloé prikazivale su kapute kariranih uzoraka, Burberry je imao preppy prsluke, a Versace je imao kragne i rajfove koji evociraju Blair Waldorf.

Dizajneri su rekreirali elegantne klasike za modernu garderobu i ovo ponovno oživljavanje klasičnog trenda vidljivo je i na ulicama, s modnim entuzijastima koji nose košulje s istaknutim kragnama, a preko njih prsluke i kultne preppy printove poput argyle printa.

Moda Pisali smo kako će smeđe tenisice biti jesenski hit: naravno da adidas već ima najljepši mogući model

11 H&M majica za savršen preppy look

Ključ dugovječnosti preppy stila leži u njegovoj svestranosti i bezvremenskoj privlačnosti. Izgrađen je na osnovnim komadima koje svi imamo u ormaru kao što su bijele košulje, chino hlače i klasični uzorci koji zapravo nikad ne izlaze iz mode. Ulažući u ove komade, možeš kreirati capsule garderobu koja nadilazi prolazne modne trendove. Ako želiš isprobati preppy trend, evo 11 sweatshirtica iz H&M-a koje odišu preppy vibrom i koje možeš kupiti putem linka:

Kako stilizirati ove majice?

Kako bi postigla preppy estetiku, odjeni odabrani H&M sweatshirt preko zakopčane košulje. Važno je da kragna viri iznad majice ili džempera, za onaj klasičan elegantan štih. Kombiniraj ih s chino hlačama, trapericama ili plisiranom suknjom, a look zaokruži bijelim tenisicama ili Mary Jane cipelama uparenim s bijelim čarapama do gležnja. Nemoj se bojati kombinirati uzorke ili dodavati neke druge modne dodatke (poput rajfa!) kako bi svojoj odjevnoj kombinaciji dala neku svoju, jedinstvenu notu.

Posjeti Miss7.24sata.hr