Sve ljepša od ljepše - poznate Hrvatice su na sinoćnjoj dodjeli nagrada doslovno zablistale

MISS7/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Na sinoćnoj dodjeli Večernjakove ruže okupila su se brojna lica iz javnog života
  • Poznate Hrvatice odabrale su svečane toalete hrvatskih dizajnera
  • Prevladavale su sjajne haljine, prekrivene šljokicama, ljuskicama i resicama

Dodjelu nagrade 'Večernjakova ruža' možemo smatrati hrvatskim Oskarom s obzirom na outfite u kojima se pojavljuju naše zvijezde. U prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, sinoć su se okupila brojna lica iz javnog života u svom najboljem izdanju.  

Marijana Batinić

Poznata voditeljica rijetko kad pogriješi kad je u pitanju njezin stajling, a tako je bilo i ovog puta. Marijana se odlučila za dugu bijelu haljinu dizajnerice Matije Vuice koja je lijepo pratila liniju njezinog tijela. Jednostavna haljina s dekolteom V- izreza, ukrašena šljokicama, Marijanu je pretvorila u pravu divu. Lagani valovi u kosi i taman ruž zaokružili su cijeli look. 

Ana Radišić

Voditeljica Ana Radišić odlučila se za haljinu na jedno rame u nježnoj roza boji. Dugu haljinu s prorezom na lijevoj strani te sjajnim resicama dizajnirao je Ivan Alduk. Crni remen na struku dodatno je naglasio vitku liniju lijepe Ane, koja je kosu podigla u nisku punđu kako bi haljina došla još više do izražaja.

Jelena Rozga

Plavokosa pjevačica zablistala je u dugoj crnoj haljini, bez naramenica, modnog dvojica Envy Room. Haljina sa sjajnim točkicama na struku, s lijeve strane, imala je predimenzioniranu mašnu koja joj je dala dodatnu dramatičnost. Jelena je u dugoj toaleti izgledala kao iz bajke, a dugu plavu kosu je zalizala. Crvenim ružem i zlatnim visećim naušnicama zaokružila je sinoćnji look. 

Jelena Pajić

Voditeljica RTL-ovih vijesti koju nemamo često prilike viđati na javnim događanjima, za sinoćnju dodjelu odabrala je haljinu s potpisom Ivana Alduka. Tamnoplava haljina s crnim detaljima bila je pun pogodak. Na naramenicama su se nalazile crne mašne od tila te je crnim remenom bio naglašen struk, a haljina je bila ukrašena plavim i crnim šljokicama. 

Nadia Cvitanović

Plavokosa glumica odlučila se za haljinu prekrivenu ljuskicama u crno - bijeloj kombinaciji. Potpuno zatvorena duga haljina Aleksandre Dojčinović na mladoj glumici je izgledala odlično. Iako je na prvi pogled haljina vrlo jednostavna, Nadia je izgledala glamurozno. Kratka plava kosa, zaštitni znak glumice, za ovu prigodu bila je nakovrčana te se sjajno uklopila u cjelokupni izgled. 

Posjeti Miss7.24sata.hr