Suvremeni ženstveni šik u novoj kampanji Roberta Severa

Robert Sever
Poetične, ženstvene i jednostavne fotografije vizualan su nastavak u stilu poznatog brenda
Vidi originalni članak

Robert Sever već je preko 15 godina sinonim kvalitete i vrhunske kreativnosti na hrvatskoj modnoj sceni. Kolekcija „Julija“ nedavno je prikazana na Bipa Fashion.hr-u pod pokroviteljstvom branda „Martini“ a slijedi ju prekrasna kampanja. Uz poetične i opuštene fotografije, vrlo jednostavnih i svevremenskih vizuala, brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Osim Ive Marušić, koja je već dugogodišnje zastitno lice branda, ovog puta joj se pridružuju i Katarina Mamić i Ana Stanković iz Talia models agencije.

„Htjeli smo da kampanja bude vrlo pročišćena, neupitno ženstvena i spontana, i da djevojke prikažemo maksimalno prirodno i opušteno. Zastupamo ideju da je najbitnije da se svaka žena osjeća opušteno i udobno u odjeći koju stvaramo,pa nam je bitno da i popratni vizuali emaniraju upravo tu ideju. Želja nam je bila uhvatiti neke spontane, nesputane trenutke koji govore o osobnosti, a ne o trendu ili modi. Volimo kada naše kolekcije i odjeća izgledaju primamljivo i dostupno - ostavljajući našim klijenticama inspiraciju i ideju da i one mogu tako izgledati“, objasnio je Robert Sever.

Kolekcija „Julija“ nastavak je na dugogodišnji rad i vizualnu estetiku branda. Svakodnevna odjeća, zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, okosnica su te kolekcije koja je ležerna i vrlo chic, a istovremeno sexy i jednostavna za nošenje.

U kolekciji su korišteni prirodni materijali poput pamuka, svile, viskoze, lana ,čipke te jeansa koji je u svim svojim varijantama vrlo bitan dio kolekcije. Zajedno s poznatim torbama,nakitom i jedinstvenim krunama Robert Sever brenda stvara jednu novu modnu priču.

Suvremeni ženstveni chic ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se kroz ovosezonsku kolekciju pojavljuje u raznim oblicima – od grafičkih preko printova 70-ih do potpuno apstraktnih. Kako bi postigli što ženstvenije, a nosive kreacije, koristimo volane, mašne, i zanimljive krojeve kojima postižemo opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr