Styling koji je oduševio sve posjetitelje

Borna Filić/Pixsell
Četvrtu večer Perwoll Fashion.hr-a obilježilo je šest revija, a u prvim redovima uočili smo i neka nova zanimljiva lica koja su plijenila pažnju svojim specifičnim modnim izričajem. Jedna od njih je i slovenska manekenka Nina Ricci.
Vidi originalni članak

Nina je postala jedno od poznatijih imena u susjednoj Sloveniji zahvaljujući sudjelovanju u kampanji Marca Jacobsa, a ovog puta je došla podržati dizajnera Zorana Aragovića. Mlada manekenka je odabrala haljinu koja kombinira klasični crveni karirani uzorak uz crne detalje od svjetlucave umjetne kože. Mini duljina naglasila je noge koje su dodatno vizualno izdužene zahvaljujući crnim platformama, a svakako su posebnu notu dale i tetovaže na dekolteu.

Nina je svoju kosu isplela u nekoliko pletenica, a make up je podsjetio na obavezne lookove devedesetih godina prošlog stoljeća. Sjajni tamnocrveni ruž i usne uokvirene nijansu tamnijom olovkom te debela mačkasta linija tušem na nekome drugome bi vjerojatno izgledali smiješno, ali Nina je uspjela ovaj pomalo trashy make up look prilagoditi današnjem vremenu i svom zanimljivom stilu. Nina je došla u pratnji prijatelja koji se odlučio za klasičnu kombinaciju traperica i bijele majice dugih rukava, međutim uz crne tregere i upadljivi šešir velikog oboda i ova jednostavna kombinacija je izgledala zanimljivo i odskakala od okoline. Odlično osvježenje u prvim redovima modnih revija koje bismo voljeli gledati i češće.

Svog prijatelja i suradnika došla je podržati i pjevačica Anđa Marić koja je odabrala upravo haljinu s potpisom Zorana Aragovića. Iako smo naviknuli gledati Anđu u šarenim izdanjima, tamne nijanse i neboje joj odlično stoje, posebice ovakvi modeli koji su joj naglasili struk i gornji dio tijela. Ipak, Anđa je morala unijeti boja u styling, a to je napravila pomoću odličnog razigranog make upa. Kombinacija zelenog i bijelog sjenila na očima upotpunjena je elegantnom linijom tuša, dok su usnice bile u nježno ružičastoj nijansi. Cijeli styling zaokružen je visokim crnim čizmama, a Anđa je izgledala zaista odlično.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika...

Posjeti Miss7.24sata.hr