Stradivarius ponovno ima najljepše sandale sezone!

Stradiavarius
Prošle godine su nas oborile s nogu, ali čini se kako Stradivarius ne misli živjeti na staroj slavi... Kolekcija novih sandala ove high-street trgovine bolja je nego ikad!
Vidi originalni članak

Sjećaš se kad smo prošle godine svi ludjeli za Stradivariusovim sandalama? Ovaj španjolski high-street brend totalno je pokosio konkurenciju i lansirao kolekciju ljetnih sandala koje smo viđali na baš svim trendi curama u gradu. E pa, drage naše, Stradivarius se ni ove godine ne predaje! 

Jedan od omiljenih high-street brendova ponovno je lansirao neodoljive sandale za ljetnu sezonu i potpuno smo oduševljene! Njihove plave sandale s mašnicom u rekordnom su vremenu došle na listu najtraženijih komada i gotovo se momentalno rasprodale. Za sada su stigle u samo jednoj boji, ali nekako mislimo da bi se u Stradivariusu uskoro mogle pojaviti i u drugim nijansama.

249,90 kuna

Međutim, osim plavih sandala s mašnicama u Stradivariusu smo pronašli još nekoliko divnih modela sandala na koje se svakako isplati obratiti pažnju. Blok peta idealna je opcija i za poslovne, ali i za večernje outfite - a noge te neće boljeti pa makar bila u njima cijeli dan! 

Crne sandale (249 kuna), bež model (179 kuna) ili model s printom (249 kuna)?

S cijenom od 249 kuna, ove sandale na petu su pravi ljetni ulov koji ćeš nositi još mjesecima! Poučeni iskustvima od prošle godine, predlažemo da hitno pogledaš high-street ponudu u svojim omiljenim trgovinama jer ovakve genijalne cipele obično nestanu prve...

Posjeti Miss7.24sata.hr