Što su nam sportski brendovi pripremili za jesen

Nike
Nike Chrome Blush kolekcija izaziva nam lupanje srca, novi komadi Stella McCartney adidas pršte bojama, Puma i Rihanna vole se javno... Sportski brendovi za jesen nam nude tako dobre komade da ih je šteta nositi samo u teretanu
Vidi originalni članak

Nike je svojom podlinijom Chrome Blush doista napravio boom na tržištu. Osim odličnog dizajna, milenijski pink boje, udobnih tajica koje sve savršeno utegnu, ali i sportskih chokera, Nike se istaknuo i u tumačenje ženske ljepote. Već drugu sezonu zaredom Nikeove manekenke ne nose isključivo broj 36, niti imaju savršeni američki osmijeh. A koji su nam favoriti iz nove ružičaste kolekcije? Kratko rezana sportska majica dugih rukava, tenisice Air Max Ultra 2.0 Flyknit, te rupičasti top od Dry Fit tkanine koja savršeno odgovara koži.

Osim dominantne ružičaste, u novoj kolekciji imamo i sivu, crnu i bijelu boju, koje se ističu na sportskim čarapama poput nogometaških. Nosi se kombinacija dugih rukava na majici i kratkih hlačica. Logo Nike je ponovno cool, a dizajneri brenda su se itekako pobrinuli da se to vidi.

A što nam je posebno zapelo za oko u novoj adidas kolekciji? Svakako nova jesenska kolekcija s potpisom Stelle McCartney u kojoj dominiraju žive boje, poput narančastocrvene, ali i sasvim jesenje boje, oker i bordo. Kombiniraju se svijetle tajice s kratkim hlačicama, a uz to je obavezna jaknica živog printa. Također, odlično izgledaju i grijači za noge namijenjeni svima koji vježbaju jogu. Oni imaju mali otvor na peti, zbog čega će svi zaljubljenici u jogu još lakše vježbati.

Favorit kolekcije svakako nam je upečatljivi triko koji bi Karlie nosila na satove plesa, ali mi kažemo - prolazi i za jedan običan dan u teretani. Nećeš biti nezamjećena! I nekoliko minimalističkih beauty savjeta koje lijepa manekenka ističe: kosu uvijek nosi u repu koji se spaja u dva niza. Tako ćeš biti sigurna da ti baš ništa neće smetati dok se krećeš!

Brend Puma svoju novu slavu itekako može zahvaliti najvećoj o zvijezda današnjice - Rihanni. Njezina kolekcija Fenty je ipak daleko od sportske fashion robe i možemo ju uvrstiti u kolekciju koja je specijalizirana za cool ekipu. Ljude koji u svoju dnevnu kombinaciju vole ubaciti malo sporta, ali se teškomogu nazvati pravim sportašima Za one istinske sportske tipove koje cijene i jak dizajn i kvalitetu materijala tu je kolekcija Puma X Staple. 

Jeff Staple kao velik zaljubljenik u dizajn raznih vrsta (od grafičkog preko modnog dizajna) za Pumu je dizajnirao kolekciju koja odiše luksuzom. Ali ne u klasičnom smislu riječi, nego luksuzom zbog kojeg materijali koji su korišteni u ovoj kolekciji doista omogućavaju koži da diše, a kretanje je više nego olakšano.

Posjeti Miss7.24sata.hr