Što Hrvatice najviše kupuju na Temu aplikaciji: koja je najprodavanija haljina, a koji džemper ima najviše ocjene?

Temu
Vidi originalni članak

Da negdje ima svega, od igle do lokomotive, govorile su naše bake. Vjerojatno misleći na neko tada divotno čudo poput robne kuće Nama prije 50 godina. No, kao da su bile vidovite, taj izraz bi se mogao upotrijebiti za ono što se prodaje na sve popularnijoj web stranici Temu. I doslovno bi to značio - stvarno se ne bismo čudili da tamo pronađemo pravu lokomotivu za kupiti...

Temu, sa svojim izrazito niskim cijenama osvaja i Hrvatsku. Ako još nisi ništa naručila s Temua, sigurno znaš bar pet osoba koje jesu. Od šašavih stvarčica poput mini ventilatora za lice i suncobrančića koji montiraš na mobitel da ti baca sjenu na ekran do nekih stvarno velikih ljetnih hitova kao što je bio pleteni ceker s ocjenom 5,0 kojeg je tada već bilo kupilo 11.000 ljudi. Kako bilo, mi smo se odlučili zaviriti u rubriku Temuovih bestsellera i pozabaviti se ciljano ženskom odjećom koja se najviše naručuje na temu.com/hr. Dakle, koji komad Hrvatice najviše kupuju, kojem su dale najvišu ocjenu, koji...

Moda Više od 81 tisuće ljudi kupilo je ovu bluzu na Temu aplikaciji, a cijena joj je smiješno mala

Najprodavaniji ženski kaput/jakna

Za početak predstavljamo najprodavaniji atrikl u ovoj aktualnoj rubrici, pufastu jaknu bez rukava, odnosno prsluk, koji je ocijenjen visokom ocjenom od 4,9. Košta 19,28 eura i prodano ih je više od 29.000!

Najprodavanija ženska haljina

Rebrasta pletena haljina dugih rukava, dolazi u 3 boje: srebrno sivoj, bordo crvenoj i maslinasto zelenoj te svaka od njih košta između 6 i 7 eura, razlika je tek u centima.

Drugo mjesto po prodaji, prvo po ljepoti

Jest da drži tek 2. mjesto najprodavanijeg u rubrici Ženski džemperi, ali ovaj kardigan za 11,88 eura nismo mogli zaobići. Jer je jednostavno prekrasan. Baš je onako, old money vibra.

Najbolje ocijenjeni odjevni predmet

Elegantna majica s cvjetnim čipkastim dugim rukavima i okruglim izrezom za proljeće i jesen. Postoji u devet boja, a o boji ovisi cijena. Bijela je najjeftinija s cijenom od 6,68 eura neke su 7 eura i nešto, dok većina košta oko 17 eura. Imaju ocjenu 4,7.

Najprodavanije tajice

OK, ovaj predmet na Temuovoj stranici nazivaju "teksasice", a riječ je o rebrastim tajicama koje su osvojile prvo mjesto u odjeljku Ženske uske hlače. Ocijenjene su sa 4,9, a koštaju i manje od toga, 4,39 eura! 

Najprodavanije ženske tenisice 

A sad imamo i prvakinje u rubrici Ženske moderne tenisice. I prvakinje u neobičnom izgledu, rekli bismo. Jednobojne slip-on tenisice s mekanim potplatom za hodanje - tako mekanim da tenisice možeš presavinuti napola. Postoje u 10 boja, koštaju 10,09 eura, imaju ocjenu 4,7 i prodano ih je već više od 42.000. Respect!

Posjeti Miss7.24sata.hr