Za visoke djevojke: Maxi haljine i prugice vaše su najbolje prijateljice

Goran Čižmešija
U vodoravnim prugicama izgledat ćete niže, a možete i zaboraviti na štikle, jer ćete jednako dobro zablistati u ravnim cipelama
Vidi originalni članak

Iako toga nisu ni svjesne, visoke djevojke zapravo su prave sretnice, posebice kada su u pitanju najnoviji trenovi. Osim što odlično izgledju u maxi haljinama, koje kao da su krojene baš za visoke djevojke, trendy prugice su im najbolje prijateljice, a ne trebaju se ni 'patiti' u visokim potpeticama da bi bile zapažene. Stoga, ako ste visoka, nemate razloga za brigu, pogotovo uz ove odjevne komade u kojima ćete zablistati u najboljem svjetlu:

1. Istaknite svoj manekenski stas haljinama. Neka budu strukirane i po mogućnosti sa širokim remenom.

2. Baš ste sretnica! Bit ćete zapaženi čak i kada obujete nisku obuću!

3. Dugačke haljine i kombinezoni do poda koji se vežu oko vrata odlično vam pristaju jer vam neće skratiti figuru.

4. Jedna ste od rijetkih žena kojima pristaju tunike sa spuštenim strukom. Na ovaj način lako ćete korigirati svoj stas.

5. Horizontalne pruge vizualno skracuju figuru. Ukoliko želite djelovati niže, uz prugice, birajte dvodijelne odjevne kombinacije vodeći računa da su motivi, uzorci i drugi detalji horizontalni.

6. Zlatna sredina: haljina ne treba biti pripijena uz tijelo, ali ni predugačka. Imajte na umu da se predugom suknjom ili haljinom gornji dio tijela vizualno skraćuje u odnosu na donji pa tijelo izgleda još dulje.

Posjeti Miss7.24sata.hr