Stigle su najudobnije štikle ikad: Možete ih nositi čak 18 sati dnevno!

Rex
Visoke potpetice tajno su oružje mnogih žena, ali bolna stopala koja uzrokuje dugotrajno nošenje njihova su najveća mana. Sada je i tome došao kraj!
Vidi originalni članak

Osim što odlično izgledaju, štikle jednako tako djeluju i na žensko samopouzdanje. Žene ih obožavaju iako su svjesne kako je riječ o najneudobnijem komadu obuće. Žuljevi i bolna stopala samo su neke od posljedica koje ostavlja njihovo dugotrajno nošenje.

No, tim je mukama napokon došao kraj!

Naime, dizajnerica Shahrazadi Umbreen je osmislila naudobnije štikle na svijetu u kojima bi, prema njenim tvrdnjama, svaka žena trebala moći izdržati 18 sati. U skladu s tim, svoje je štikle nazvala 'štikle od 18 sati'. Zahvaljujući posebno osmišljenom kalupu težina tijela se raspoređuje na cijelo stopalo i tako ne opterećuje kralježnicu.

Ove cipele krasi potpetica od 7,5 centimetara,a napravljene su od mekane kože koja ne izaziva iritacije, ne stišću prste i ne izazivaju grčeve. Ručno su izrađene u Engleskoj, a dolaze u crnoj i bijeloj boji. 

Za to zadovoljstvo žene će morati izdvojiti 1460 kuna za osnovni model, a ako ih odluče ukrasiti kopčom ili remenčićem, njihov će se novčanik stanjiti za dodatnih 560 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr