Spas za ljetne vrućine: Ulicama vladaju lepršave hlače!

Goran Čižmešija
Uske traperice već su neko vrijeme duboko zakopane u našim ormarima, a na njihovo mjesto su došle suknje i lagane, ljetna haljine. No, ulicama sve uvjerljivije vladaju i udobni modeli širokih hlača...
Vidi originalni članak

Visoke ljetne temperature natjerale su nas da drastično promijenimo stil odijevanja. 

Kako bi si olakšali boravak na otvorenom tijekom nesnosnih vrućina, zaboravite na sve one divne uske haljine, hlače i ostale zavodljive odjevne predmete. Jednako senzualno možete izgledati i u trenutno omiljenom odjevnom predmetu brojnih fashionistica - lepršavim hlačama, a brojne cure često biraju popularne palazzo modele.

Riječ je o lepršavim hlačama širokih nogavica i visokog struka koje će se odlično uklopiti u sve vaše dnevne, ali i večernje odjevne kombinacije. 

Iako su dugi niz godina bile pomalo zaboravljene i zapostavljene, ove je hlače još 30-ih godina prošlog stoljeća popularizirala Coco Chanel. Sada su se ponovno vratile u modu na velika vrata, a jednako dobro izgledaju u kombinaciji s balerinkama, kao i visokim potpeticama.

Nadahnute su retro stilom i hit su ovoga ljeta, a ako još uvijek niste nabavili svoj primjerak, zavirite u našu galeriju i odaberite neki od top modela s aktualnih sniženja.

Posjeti Miss7.24sata.hr