Sonia Rykiel preferira zemljane tonove

Guliver Image/Getty Images
Modna kuća Sonia Rykiel predstavila je na Paris Fashion Weeku u petak 28. veljače kolekciju za jesen 2014. godine. Revijom su dominirali oversized komadi te zemljane boje.
Vidi originalni članak

Kreativni direktor Geraldo da Conceicao još jednom je pokazao kako su komfor i udobnost na prvom mjestu. Stoga kolekcijom dominiraju udobni i oversized komadi, prvenstveno kaputi i pleteni puloveri.

Dašak mode iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća vidi se na uzorcima koje nalazimo na kompletima koje čine suknje i sakoi, te detaljima poput šalova i marama. Trend midi dužine suknji i haljina viđen je i na ovoj reviji, jednako kao i asimetričan dizajn kaputa i krzneni detalji koji su apsoultni must have iduće sezone.

Iako na prvi pogled kolekcija djeluje pomalo neuredno i kao da ima previše preširokih i predimenzioniranih komada, revija je vrlo skladna i na ležeran način laska ženskoj liniji i tijelu. Nježne pastelne boje žute, ružičaste i narančaste odlično se nadopunjuju uz smeđe kapute i sive suknje.

Sklad smirenih boja i materijala naglašavaju upadljive cipele s platformamam i vrtoglavo visokim potpeticama koje unose prepoznatljivu dozu otkačenosti Sonia Rykiel brenda. Jedna u poptunosti jesenska kolekcija namijenjena je ženama koje ujedno vole kombinirati svjetske modne trendove s udobnošću i funkcionalnim komadima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr