Solange Knowles se udala u bijelom kombinezonu

@ www.splashnews.com
Već neko vrijeme se šuška kako mlađa sestra poznate pjevačice Beyonce, Solange Knowles, planira vjenčanje sa svojim dečkom Alanom Fergusonom. Gdje ima dima, ima i vatre – sve oči ovog vikenda su bile uprte u njihovo vjenčanje, a mlada je u svom stilu odabrala jednu posve drukčiju vjenčanicu.
Vidi originalni članak

Za razliku od većine mladenaca, 28-godišnja Solange i njen 51-godišnji partner Alan Ferguson, na vjenčanje su stigli na bijelim biciklima. Mladenka je nosila elegantan prljavo-bijeli kombinezon s potpisom Stephanea Rollanda.

Kreacija se ističe svojim dubokim, no ipak profinjenim dekolteom, a posebnu pozornost plijene gola leđa i kratki plašt. Solange je odustala od napadnih modnih detalja, tako da je jedino nosila zlatno prstenje, a na vlastito vjenčanje se odlučila doći u ravnim nude sandalama.

Bijela boja je bila boja cjelokupnog vjenčanja, tako da je i mladoženja bio u bijelom odijelu kojeg je kombinirao uz crno-zlatne cipele koje pristaju uz Solangein zlatni nakit. Svi gosti, uključujući i njenu sestru Beyonce i majku Tinu Knowles, bili su u bijelom.

No, to nije bio jedini styling. Na službenim fotografijama s vjenčanja, Solange vidimo u dugoj jednostavnoj bijeloj haljini s potpisom Humerta Leona za Kenzo. Na haljinu je pjevačica odabrala dugi plašt koji se izvrsno uklopio uz cjelokupni styling.

Njena starija sestra Beyonce odlučila se za izazovniji styling te je odabrala usku dugu bijelu haljinu koju je kombinirala uz bijele cipele na vrtoglavu petu. Kako je svadba bila ipak opuštenijeg karaktera, pjevačica nije nosila glamuroznu frizuru niti je pretjerivala s make upom. Jednostavan, no ipak efektan look.

U galeriji detaljnije pogledaj fotografije s vjenčanja Solange Knowles...

Posjeti Miss7.24sata.hr