Sofia Vergara seksi u poderanim trapericama

@splashnews.com
Sofia Vergara je u srijedu 1. travnja uočena kako šeće ulicama Hollywooda u casual kombinaciji. Premda je nosila iznimno jednostavnu kombinaciju izgledala je sjajno.
Vidi originalni članak

Glumica se odlučila za  traperice i prozračnu pamučnu majicu, pravi klasik među casual kombinacijama. Pritom je pazila da obuče trendy komade pa je tako izabrala traperice boyfriend kroja s poderanim dijelovima na koljenima. Iako su traperice općenito doživjele veliki povratak, upravo je boyfriend  kroj u zadnje vrijeme pravi hit. Mnoge ga žene kombiniraju s visokim petama kako bi mu udahnule dah ženstvenosti i profinjenosti. To je učinila i Sofia.

Traperice je kombinirala sa sivom majicom dugih rukava koja nije izgledala naročito spektakularno, ali se čini veoma udobnom pa pretpostavljamo da je Sofiji u tom trenutku udobnost ipak bila primarni faktor. Look je zaokružila otvorenim plavim sandalama i bež torbom te must have casual komadima- sunčanim naočalama i decentnom srebrnom narukvicom. Sofia zna da i najjednostavnije kombinacije treba podignuti bar nekim komadom nakita.

Glumica je tako pokazala da je u stanju izgledati sjajno u apsolutno svakoj prilici pa i onoj u kojoj se odluči na naizgled neugledne komade. 

Posjeti Miss7.24sata.hr