Dobitnici: Složite styling i osvojite poklon bon za tenisice!

Tomislav Miletić/Pixsell
Tenisice se već neko vrijeme ne nose samo uz casual kombinacije, njih ljubitelji mode nose i uz poslovne i večernje kombinacije. To znaju Boris Banović i konceptualna sportska trgovina odjeće i obuće DNA koji za ovu sezonu predlaže Casual Friday te daruju troje sretnih čitatelja poklon bonovima u iznosu od 500 kn!
Vidi originalni članak

Što možete osvojiti?

  • 3x1 poklon bon u vrijednosti od 500 kn u DNA konceptnoj trgovini (City Center One – west)
  • Poklon bon vrijedi do 31.12.2013.

Sretni dobitnici su: 

  • ssokre_zg, Krešo Jurak
  • davor.grubesa, Davor Grubeša
  • cherryfreya, Antonia Pantelić

Čestitamo sretnim dobitnicima koji će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije.

Casual friday

Suradnja Borisa Banovića i DNA® ovih je dana nastavljena novom zajedničkom suradnjom. Radi se o inicijativi nazvanoj Casual Friday, kodeksu odijevanja koji komunicira praksu uvriježenu u svijetu, da se petkom u poslovnim okruženjima diljem Hrvatske počne prepoznavati ležerniji stil odijevanja - od poluformalnog do neformalnog.

Casual Friday, zajedno s ležernim stilom odijevanja, postao je vrlo rasprostranjen tijekom DotCom balona s kraja '90-ih i početka 2000-tih u opuštenoj kalifornijskoj poslovnoj kulturi. Casual Friday, koji je diljem svijeta poznat i kao Dress-down Friday ili Casual Day, je američko-kanadski trend koji se brzo proširio svijetom.

U skladu sa svjetskom Casual Friday tradicijom, želja je konceptne sportske trgovine odjeće i obuće DNA i brenda 2B Borisa Banovića, oživjeti ovaj trend u Hrvatskoj te ga približiti novim generacijama menadžera i korporativnih djelatnika općenito.

Video kampanju brenda 2B Borisa Banovića i trgovine odjeće i obuće DNY pogledajte ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr