Šljokice posvuda! Pronašle smo savršeno šljokičaste komade za doček Nove!

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Još nisi odabrala novogodišnji outfit? Ne brini, mi smo tu za tebe.
  • Odlučile smo ovu godinu začiniti šljokicama pa smo u trgovinama pronašle najsjajnije outfite za njezinu posljednju noć!
  • Haljine, topići, suknje i hlače - na tebi je da odabereš savršenu kombinaciju i sjajiš kao zvijezda bez obzira gdje se nalazila!

Nova godina je pred vratima, a ti još nisi smislila outfit za njezin doček? Bez obzira gdje je namjeravaš proslaviti, u društvu na glasnoj zabavi ili sa svojom najdražom osobom u miru i tišini, malo šljokica uvijek će dobro doći. Sigurno će ti podići raspoloženje jer uz sjajan look sama sebi možeš budi zvijezda!

Znaš već - zvijezde sjaje gdje god se nalazile. Zato smo odlučile pronaći najljepše šljokičaste primjerke haljina, topića, suknji i hlača uz koje ćeš se osjećati posebno u svakom trenutku! 

Za oko su nam zapele jednostavne, a efektne haljine u zanimljivoj ružičastoj metalik kombinaciji, ali i komadi u omiljenoj nam zelenoj boji i njezinoj nježnijoj varijanti.

Moda Sezona šljokica je počela: prolaznica je odjenula blještavu minicu i pokazala noge

S tankim naramenicama ili dugim rukavima, novogodišnja noć ne pita je li vani zima!

Osim njih, svidjele su nam se i nešto hrabrije opcije - s malo više boje! Savršeno za Novu, zar ne? 

Što kažeš na suknju uz koju možeš kombinirati najrazličitije komade, od kratkih topića do toplih dolčevita?

Modni savjeti Pripazi na ove 3 stvari kada nosiš šljokice

Iskombiniraj baš ono što želiš i što će te učiniti sretnom. Duga traper košulja i kratka suknja sa šljokicama se mogu voljeti i ne daj da ti netko kaže drugačije!

Pronašle smo i nekoliko preslatkih topića koje možeš kombinirati na traperice ili kratke i duge suknje. Ma, znaš što, kombiniraj na što god želiš - u novogodišnjoj je noći sve dopušteno!

Ako si odlučila biti vjerna hlačama, naišle smo na komade koje ćeš lako moći nositi i u nekim drugim progodama. Crna i siva vječni su klasici, a uz malo šljokica njihova jednostavnost dobiva poseban šarm.

I što god odabrala sjeti se da pravi sjaj izvire iz tebe - šljokice izvana samo će ga još malo pojačati! I zato, kamo god te put nanese, čak i ako je to do prvoga naslonjača, savi malo šljokica. Svijet će odmah postati ljepši!

Posjeti Miss7.24sata.hr