Slatko poput gumenih bombona - šarena odijela

Thinkstock / Spencer Davies
Nakon niza sunčanih dana, jučer je sunce nažalost zakazalo. Srećom, danas su prognoze na tvojoj strani! Zato, trk po dozu sreće, i odjeni na sebe jednodijelna odijela kojih ne nedostaje u high street i dizajnerskoj ponudi.
Vidi originalni članak

Žuta, crvena, zelena i naravno roza, dominantne su boje ovog proljeća. A posebno dobro izgledaju kada dolaze u obliku odijela. Koja je kombinacija koju volimo? Crveni blejzer i crvene hlače savršenog kroja, a na nogama ili ravne cipele ili ubojite štikle. Ako si u nedoumici što odjenuti za cijeli niz svečanih događaja, ovi šareni kompleti su izvrstan odabir. Komadi su to koje između ostalog možete nositi i zasebno i odvojeno.

Na primjer, žuti blejzer možeš kombinirati s bijelom majicom kratkih rukava i jednostavnim trapericama. Ružičaste hlače lako je upariti s romantičnom košuljom s jakim uzorkom. Može u pitanju biti šarena košulja s cvijećem, s prugicama ili čak s uzorkom nekog pripadnika životinjskog carstva. Kompleti iz Zare su već skoro rasprodani, jer većina sakoa košta tek 400 kn, a hlače 300 kuna. Najbolje komade potražite u galeriji!

Posjeti Miss7.24sata.hr