Sjećate ih se? Ove komade iz Zare htjeli su svi

Zara
Vjerojatno ste neke od njih i same uspjele ugrabiti, dok ste o drugima mogle samo maštati, jer su se rasprodali u trenu
Vidi originalni članak

Samo prave Zara "ovisnice" znaju onaj osjećaj kad ugrabite zadnji par cipela, torbu ili kaput za koje znate kako će biti hit, jer takvi komadi s polica "odlete" u tren oka. Zara je tijekom godina imala dosta takvih modnih hitova, koje su htjeli i o kojima su pričali svi, a nosile su ih čak i poznate dame, poput Olivije Palermo (koja je često bila i zaslužna za njihovu popularnost). Pratite li modu, pamtite ih sigurno, a vjerojatno neke od njih i imate (ili ste ih imali) u svom ormaru. Prisjetimo se najpopularnijih Zarinih komada od 2012. do danas:

Crna shopper torba (zima, 2012.)

Te godine viđali smo je posvuda, pa i u rukama Olivije Palermo. Bila je dostupna u nekoliko boja, uključujući bež i modru, no klasična crna ipak je bila najpopularnija. 

Suknja-hlače (ljeto, 2012.)

Je li to suknja ili hlače? Nitko nije znao ponuditi točan odgovor, ali su svi ipak poludjeli za ovim komadom, koji je zbog popularnosti u prodaju vraćen i naredne sezone. 

"Color block" sandale (ljeto, 2012.)

Sandale koje kombiniraju dvije naizgled nespojive boje, bile su pravi hit, pogotovo među modnim blogericama.

Ukrašene balerinke (zima, 2012.)

Za ovim balerinkama poludjeli su svi koji si nisu mogli priuštiti hit model kuće Valentino. Rasprodale su se u tren oka, a bile su dostupne u zlatnoj i crnoj verziji.

Neonska "clutch" torbica (ljeto, 2013.)

To ljeto bilo je obojeno u neonske boje, pa je ova torbica bila pravi hit. Iako je bila dostupna i u narančastoj i ružičastoj varijanti, žuta je ipak odnijela pobjedu.

Kaput s ukrašenim rukavima (zima, 2013.)

Komad kojeg ste morali primijetiti, čak i ako ne pratite modu, jer tada niste mogli prošetati gradom bez da vidite bar jednu djevojku u ovom kaputu. Bio je dostupan i u bež boji, no modra je bila popularnija.

Svijetlo plavi kaput s patentnim zatvaračem (ljeto, 2014)

Sigurno ste pomislili kako se radi o grešci, no ovaj kaput zaista je planuo usred ljeta. 

Bluza koja otkriva ramena (ljeto 2016.)

Evo nas u malo bližoj prošlosti, a ova bluza jedna je od glavnih pokretača trenda ogoljelih ramena. Prošlog ljeta nosili su je svi i viđali smo je bar jednom na dan.

Kaput s uzorkom (ljeto, 2016.)

Još jedan kaput koji je planuo izvan sezone, a bio je toliko popularan, da je dobio i vlastiti Instagram profil

Metalik natikače (ljeto, 2016.)

Jedan od najneočekivanijih trendova u 2016. definitivno je bio povratak natikača, a ove iz Zare rasprodale su se u trenu.

Hlače s crtom (ljeto/jesen 2016.)

Još jedan bestseler za kojeg možemo "kriviti" Oliviju Palermo. Nosila ih je na Tjednu mode i u trenu su postale hit.

Posjeti Miss7.24sata.hr