Široke crne hlače niti ove godine ne silaze s trona kao najpopularnije: evo 6 načina kako ih stilizirati

Instagram @avatarcvseev Foto: Instagram @avatarcvseev
Vidi originalni članak

Iako još uvijek uživamo u golim nogama i kratkim hlačama, ne možemo odoljeti predviđanju trendova za nadolazeću sezonu. Ovdje prvenstveno mislimo na to kakve ćemo hlače nositi u narednim mjesecima. Kako sada stvari stoje, najpopularnije će, baš kao i proteklog proljeća i prošle godine, biti široke hlače. Široke hlače, bilo da se radi o onima na crtu ili pak o trapericama, nekako najbolje izgledaju u crnoj boji. Crne široke hlače predivno izdužuju figuru, outfitu daju dozu elegancije, ozbiljnosti, a ponekad i otkačenosti - sve ovisi o drugim odjevnim komadima i modnim dodacima koji su dio tvoje modne kombinacije. 

Vjerujemo da u svom ormaru imaš barem jedan model crnih širokih hlača, a mi smo tu da ti pomognemo u njihovom kombiniranju pa donosimo čak 6 inspiracija za stylish outfite. 

Crne široke hlače i bijela košulja

Ovo je klasična kombinacija s kojom je teško pogriješiti. Široke crne hlače u toplijim danima kombiniraj s bijelom košuljom kratkih rukava i neće pogriješiti.

Crne široke hlače s plavom košuljom

U potpunosti crni outfit uvijek izgleda i više nego dobro, a za dašak ljeta odjeni oversized plavu košulju kojoj je teško naći zamjerku.

Crne široke hlače i smeđi dodatci

Suprotno uvriježenom mišljenju, crna i smeđa boja se itekako vole. Crne široke hlače spoji s gornjim dijelom u smeđoj boji te modnim dodatcima u jarkoj boji koja će podići ovu tamnu kombinaciju.

Crne široke hlače i prsluk u boji

Crne široke hlače su odlična baza za svaki outfit, a posebno ćeš izgledati svježe s dodavanjem trendi prsluka u nekoj jarkoj ili neočekivanoj boji poput zelene, žute i sličnih. 

Široke crne hlače u poslovnoj varijanti

Široke crne hlače, u ovom slučaju traperice, su odličan izbor i za posao, a sve što je potrebno je da na njih odjeneš bijelu majicu za kontrast i crni sako za ozbiljniji izgled.

Crne široke hlače i hit boja sezone

Crne široke hlače se odlično slažu s bordo bojom, poznatijom kao boja sezone. Ovaj spoj boja izgleda zaista skupocjeno i luksuzno. Pravi old money chic. 

Posjeti Miss7.24sata.hr