Shvatili smo koji će komad zamijeniti popularne krznene kapute - žene ga već nose

Pixsell/Zoe Šarlija
Vidi originalni članak
  • Krzno smo ove zime jednostavno - obožavali. Nikad se krzneni kaputi nisu tako puno nosili i u tako puno varianti
  • I kako da ih se s dolaskom toplijih dana samo tako odreknemo? Boli nas srce...
  • Ovaj komad je dobar kompromis: raskošan i dugačak prsluk od krzna

Ove su zime krzneni kaputi bili na vrhuncu popularnosti. Od teddy bear kaputa (čije krzno je poput onoga na plišanom medi) do ove godine modela koji se jako uzdignuo - bundica od čupavog umjetnog krzna koje izgleda poput duge dlake. Od boja se također nosilo sve, elegantni krznjaci boje devine dlake, i dalje životinski uzorak do žarkih boja kakve na krznu u prirodi nećemo naći - ružičaste, crvene, svijetlo plave... Nedavna su sniženja krznenih kaputa bila prilika da ulovimo još koji!

BEAUTY Proljetna beauty rutina: jednostavni koraci za besprijekornu kožu lica

Omiljwni zimski komad s toplijim je danima završio u ormaru, no krzna se očito ne želimo odreći - sve je više žena koje nose ovaj pomalo neobičan komad - prskuk od krzna. Ili budući da je najčešće dug odnosno midi dužine, treba li reći kaput bez rukava? Praktičan je jer dobro grije tijelo (ipak još dani nisu sasvim topli), a nosi se preko laganije odjeće ispod. Kako vidimo na primjeru ovih dama, preko kožne jakne, sakoa ili debelog pulovera.

1. Rozi

2. Smeđi

Prljavo ružičasti krzneni prsluk dužine do pola bedara ova je djevojka odjenula na sportsku kombinaciju - traperice, šarene tenisice i kožnu jaknu sivo-zelene boje.

Ovo je sportska elegancija! Traperice zvonolikih nogavica, košulja s mašnom oko vrata i blejzer sa zlatnim gumbima čine osnovu ove kombinacije. Preko toga raskošni krzneni prsluk (čini se da bi mogao biti od pravog krzna) i stajliš modni dodaci: Fendi torba i Louis Vuitton cipele.

Ulična moda Ovaj model tenisica vrlo je tražen: plavokosa prolaznica ih je dobro iskombinirala

3. Crni

 

Crni krzneni prsluk ova je djevojka pridružila rockerskoj varijanti: kožnoj jakni, kožnim čizmama i motorističkim gležnjačama. Cool.

4. Bijeli

Mlada mama (kao i sve mame) zna cijeniti praktičnost u odijevanju. Prsluk od bijelog krzna spojila je s trapericama, tenisicama i sweatshirtom s Disneyevim likovima u oku ugodnu kombinaciju.

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr