Severina oduzima dah u dugoj haljini

Davor Višnjić/PIXSELL
U utorak 25. listopada u Koncertnoj Dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održan je humanitarni koncert Severine i gostiju u sklopu akcije ''Uljepšajmo njihov svijet'' kojom se prikupljaju sredstva za štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. Očekivano, Severina je zablistala u elegantnoj haljini koja se izvrsno uklopila u manifestaciju.
Vidi originalni članak

Popularna pjevačica često za svoje koncerte odabire pomalo provokativne kostime, međutim, jako dobro zna kako prilagoditi izdanje prigodi.

Stoga je duga haljina kojom dominiraju crni izvezeni detalji bila pun pogodak za humanitarni koncert, a Severina je ponovno pokazala kako rijetko griješi. Haljinu koja se pruža do poda, u stvari čine dvije haljine - bijela kao osnovna i crna prozirna koja daje finalni touch stylingu. Ukrašena čipkom s vitičastim uzorkom vizualno je dodatno izdužila figuru, a proziran materijal na gornjem dijelu haljine dao je notu seksipila.

Severina je svoju blago valovitu kosu raspustila, a licem je dominirao crveni ruž. Oči su naglašene sedefastim sjenilima u zlatnoj i boji vanilije te umjetnim trepavicama, a make up look je zaokružilo nježno ružičasto rumenilo na obrazima. Krajnji dojam je bio vrlo elegantan i ženstven, a Severina je ponovno pokazala zašto je među najbolje odjevenim Hrvaticama.

Kako Severina održava liniju saznaj na portalu Zdrava krava

U galeriji detaljnije pogledaj fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr