Evo u koje modne dodatke Severina voli investirati novac (i pritom ne žali ni kune)

Optika Anda
Vidi originalni članak
  • Osim po svojim pjesmama, jedna od naših omiljenih pjevačica, Severina, poznata je i po svom istančanom modnom stilu 
  • Upravo zato zanimalo nas je na koje je modne komade posebno slaba, a odgovor će te možda iznenaditi
  • Ne, to nisu ni torbe ni cipele!

Severina s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. Lijepa pjevačica godinama unazad pomno teše svoj stil odijevanja te se danas itekako može pohvaliti svojim stilskim umijećem. Osim u dizajnerske torbice i cipele kojima nerijetko podiže svoje odjevne kombinacije, Splićanka rado investira novac u još jedan modni dodatak - naočale.

Iako u svojoj kolekciji modnih dodataka ima veliki broj sunčanih naočala koje čine nezaobilazan dio njezinih stajlinga, Severina itekako voli i svoje dioptrijske naočale koje se, sudeći prema onome što imamo prilike vidjeti, nikako ne uklapaju u kategoriju dosadnih naočala za vid. Upravo suprotno - pršte posebnošću i chic dizajnom!

Za Severinin ljepši pogled zaslužna je nova kolekcija naočala Optike Anda. Severina je za ovu jesen pronašla savršen modni dodatak, uokvirila svoj pogled i naglasila važnost dobrog vida na svakom koraku.

Popularnost geek trenda raste iz sezone u sezonu, a prestižne modne kuće transformirale su naočale iz običnog korekcijskog pomagala u must have modni dodatak koji osvaja na prvi pogled. Osim stajliš dojma koji dioptrijske naočale pridodaju svakoj kombinaciji, Severina je otkrila da je investicija u kvalitetne naočale uvijek pametna odluka:
 
„Svaka investicija u vaše zdravlje je dobra odluka, a tako je i kada je u pitanju zdravlje vaših očiju. Kada tražite destinaciju za najlipši odmor zna se da idete u Split, a kada želite najbolje naočale, idete u moju Andu. Za manje od sat vremena možete napraviti besplatnu kontrolu dioptrije i dobiti gotove dioptrijske naočale izrađene prema vašoj mjeri. Nema meni do moje Ande kada je u pitanju zdravlje očiju!'' 

Svako lice ima svoje idealne naočale, a modni dizajneri su se i ove sezone potrudili da predstave najbolje od trendova u svijetu naočala. Lanci za naočale, metalic zlatni okviri, cat eye oblici, ombre efekt ili transparentni materijali, razlog su zašto ih volimo. Prije nego što kreneš u shopping, ne zaboravi na godišnju provjeru vida koju možeš napraviti svakim danom u najbližoj Anda poslovnici!

Posjeti Miss7.24sata.hr