Severina iznenadila krunom na glavi

Goran Stanzl/PIXSELL
Početak Perwoll Fashion.hr-a u srijedu 16. listopada obilježila je modna revije Aleksandre Dojčinović. Dizajnerica koja je miljenica poznatih dama domaće scene, još jednom je privukla mnoge glumice, pjevačice i voditeljice, a najviše pažnje je plijenila Severina.
Vidi originalni članak

Naime, Severina se odlučila za elegantnu kombinaciju Lei Lou by Alex haljine iz najnovije kolekcije predstavljene upravo te večeri. Čipkastu haljinu uskladila je uz nude salonke i retro kaputić s potpisom modne kuće Prada, a najzanimljiviji detalj je svakako bila kruna modnog dvojca Dolce & Gabbana.

Upečatljiv ukras nadopunio se uz naušnice iz iste kolekcije te svakako dao jednu novu dimenziju čitavom stylingu.

Svakako je i decentan make up koji je naglasio oči i obraze dodatno pridonio elegantnom looku Severine, dok se Lejla Filipović odlučila za jaču večernju šminku. Bivša misica je također nosila haljinu iz najnovije kolekcije Aleksandre Dojčinović, a look je upotpunila izrazito crvenim ružem i istaknutim jagodicama lica pomoću ružičastog rumenila. Haljina je naglasila atribute, posebice dekolte, a jači make up se izvrsno nadopunio uz seksipilan styling.

Opušteniju kombinaciju za prvu večer Perwoll Fashion.hr-a svakako je odabrala glumica Judita Franković. Veseli styling sastojao se od bogate suknje domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room koju je Judita kombinirala uz majicu s duhovitim motivom. Čitavu kombinaciju zaokružila je pomoću kožne jakne i velike pismo torbe, a ženstvenu notu su unijele sandale metalnog odsjaja.

Ljubiteljica mode Petra Nižetić odabrala je trendovsku suknju kariranog uzorka koja je imala svojevrstan šlep na prednjem dijelu te je kombinirala uz zanimljiv gornji dio s predimenzioniranim volanima na rubovima rukava. Upečatljiva kombinacija dodatno je pojačana uz ljubičastu boju kose koja je bila upletena u razbarušenu pletenicu. Petra jako dobro zna koketirati s trendovima, ali ujedno ostati dosljedna vlastitom stilu i modnom izričaju, a to je uspjela i ovoga puta.

Renata Sopek i Mila Elegović odabrale su haljine u intenzivnim bojama koje su pratile linije tijela. Renata se odlučila za ljubičastu kreaciju s naboranim detaljima na gornjem dijelu, dok je Mila odabrala klasičan uski model koji je naglasio struk i poprsje. Obje dame su odabrale klasičan model salonki na špic te pismo torbice koje su se odlično uklopile u stylinge.

Novinarka i voditeljica Nevena Rendeli za ovu večer odlučila se za casual kombinaciju trendi topa koji otkriva trbuh i kratkih hlačica visokog struka. Crne grilonke, sive čizmice i parka pružaju dojam toplog outfita, dok kratke hlače i otkriven trbuh podsjećaju na ljeto i možda bi bolji izbor bio da se Nevena odlučila za jednu od te dvije opcije. Ovako je malo previše gole kože i pretoplih komada, a konačan dojam bi bio bolji da je odabrala dulje hlače ili midi suknju.

Upravo je model midi suknje s detaljem u obliku velikog volana izabrala je glumica Linda Begonja. Crni styling od glave do pete činili su uski top koji se odlično nadopunio uz sunkju te crne gležnjače i clutch torbica. Popularnoj pletenici nije odoljela ni Linda, a make up je bio također naglašen na usnama i obrazima. Iako je outfit izgledao skladno, odabir salonki bi vjerojatno bio bolji izbor s obzirom da gležnjače nepotrebno 'režu' glumicu u nogama i daju pomalo zdepasti dojam. 

Modne događaje ne propušta i jedan od najbolje odjevenih muškaraca na našoj sceni, pjevač Luka Nižetić. Za otvaranje Perwoll Fashion-.hr-a odlučio se za ležernije izdanje u kojem je kombinirao uži model hlača uz crnu košulju i sako u pravoj jesenskoj tamnoljubičastoj boji. Trendi cipele, brada i frizura zaokružili su look koji je bio ležeran, ali ujedno i elegantan. 

U galeriji dtelajnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr