Selena Gomez ukrala cipele Pepeljugi: Stoje samo 300 kuna!

Getty Images
Mlada pjevačica već je neko vrijeme na glazbenoj sceni, a svojim stilskim izletima sve češće izaziva i pozornost modnih znalaca...
Vidi originalni članak

Selena Gomez kao da se preko noći transformirala iz zaigrane djevojčice koja ne razumije modu u pravu zavodnicu kojoj je poigravanje različitim modnim stilovima omiljeni hobi.

Duboki dekoltei, prozirni materijali i uski krojevi postali su njezina svakodnevica. Ipak, s vremena na vrijeme vrati se casual izdanjima u kojima glavnu riječ vodi par udobnih traperica ili pak oversize majica.

Jednim takvim lookom počastila nas je i nedavno, tijekom odmora od brojnih nastupa u sklopu 'Revival' turneje. No, tom su prilikom svu pažnju (potpuno zasluženo) ukrale - Selenine cipele!

Potpuno proziran model dostojan crvenog tepiha odlično izgleda u svim odjevnim kombinacijama, a neodoljivo podsjeća na modernu verziju Pepeljuge.

Nije trebalo dugo da brojne fashionistice potpuno 'polude' za ovim modelom i bace se u potragu za svojim primjerkom. Ako su i vas podjednako oduševile, razveselit će vas vijest kako za ove cipele ne morate biti kreditno sposobni. 

Naime, ove neobične ljepotice mogu se kupiti u web trgovini La Moda po cijeni od 44,49 eura (oko 340 kn). Iako su trenutno rasprodane, već idućeg tjedna bi trebale biti ponovno dostupne. Ako vas je privukla cijena i već s nestrpljenjem iščekujete novu pošiljku čizmica, ovaj tjedan biste mogli iskoristiti za obavljanje potpune pedikure. Ne možete dopustiti da vaša stopala ne budu spremna za poglede koje će sasvim sigurno privući!

Posjeti Miss7.24sata.hr