Seksi dekolte Rite Ore

Gulliver Image/Getty Images
U utorak 1. travnja održana je svečana večera povodom otvaranja izložbe ''The Glamour Of Italian Fashion''. Na svečanosti su se okupila brojna poznata imena iz svijeta mode, a najviše pozornosti je privukla pjevačica Rita Ora svojom kombinacijom koju je uskladila s bojom kose.
Vidi originalni članak

Rita Ora je uvijek eksperimentirala sa svojim stilom, ali pjevačica je ovoga puta otišla korak dalje i uskladila bijelu haljinu s bijelom bojom kose.

Haljina s potpisom Roberta Cavallija izrađena je od kože s detaljima od čipke i zakovica, a posebno je zanimljiv dio od struka koji se sastoji od kožnih resica. Duboki dekolte istaknuo je Ritine atribute, a krzneni ovratnik dodao je dozu otkačenosti u styling. Statement naušnice i zlatne narukvice i prstenje uklopile su se uz haljinu, a pohvala ide i za make up.

Pjevačica je već dulje vrijeme vjerna klasičnom crvenom ružu za usne koji je ovog puta kombinirala uz smokey eyes zemljanih tonova zaokružen tankom linijom tuša. Strogo definirane obrve zaokružile su make up na očima, ali najviše pažnje bilo je usmjereno na smjelu frizuru. Vrhovi kose bili su čisto bijele boje, kao umočeni u kredu, a iako se na prvi pogled to može činiti kao loša ideja, konačan dojam je bio vrlo dobar i pjevačica je izgledala odlično.

Osim Rite, pažnju okupljenih privlačila je i Naomi Campbell koja se također odlučila za haljinu Roberta Cavallija. Supermodel je odabrala pravu Cavalli kreaciju u crnoj boji koju krase šljokice, ali i crveno perje. Kao i Rita, odlučila se za krzneni ovratnik, ali u crnoj boji, a detalji kojima je upotpunila look bili su upadljiva dijamantna narukvica i odlične crne sandale. Sjajna raspuštena kosa i šiške dali su točku na i kombinaciji.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr