Saznali smo cijene kul haljina iz nove Twins kolekcije

Darija Cikač Ciklama haljina, 3100 kn; Menta haljina, 2600 kn; Naračasta haljina, 2500 kn
Kampanja za proljeće i ljeto 2017. godine, koju fotografski potpisuje Darija Cikač, modno je upozorenje problemu kojim smo sve više okruženi – problemu iseljavanja iz naše zemlje i odlasku u dijasporu. Odabrali smo nekoliko komada iz kolekcije koje bismo rado vidjele i u svom ormaru, a saznali smo i njihove cijene!
Vidi originalni članak

Domagoj Štimac i Damir Begović u posljednjoj su kolekciji predstavili paletu modela koji obiluju svilom, kožom i pamukom. Dnevne kombinacije upotpunjene su raskošnim volanima, čvorovima i pliseom, a točku na „I“ su dale duge lepršave svilene haljine. Što je inspiriralo duo za nastanak ove kolekcije?

Sve očitija činjenica masovnog iseljavanja iz naše domovine. „Budući da smo obojica podrijetlom Slavonci i svakih par mjeseci imamo priliku vratiti se doma. l uočavamo sve manje i ljudi i prijatelja u našim rodnim mjestima, pa i šire. Takvi prizori nas ostavljaju bez teksta“, spominju Begović i Štimac. Uočavajući problematiku takve vrste, dečki su odlučili snimiti kampanju kojom pozivaju vlast da prestane zataškavati problem iseljavanja i dijaspore.

Snimljena na čisto sivoj podlozi, lišena svih elemenata, ova kampanja s modelima Deom Cesar, Lanom Klarić i Ana Klarić iz agencije Talia Model predstavlja prazninu koju ostavljaju prazne iseljene ulice. Kampanji su pridonijeli asistent fotografa Neven Muretić, Tanja Kuštović za frizuru, a Ana Pećanić kao make up artist.

Posjeti Miss7.24sata.hr