Ove stvari mogu jako razveseliti muškarca

Vidi originalni članak
  • Ako još uvijek nisi kupila poklon za Valentinovo, uvjeravamo te - nema razloga za paniku
  • Zasukali smo rukave i bacili se u potragu za super idejama za poklone koji bi mogli razveseliti tvog voljenog muškarca, i možemo reći da smo sastavili poprilično cool listu na kojoj ćeš sigurno pronaći nešto za svog dragog
  • Izdvojili smo 10 savršenih poklona za Valentinovo koji će tvog muškarca oboriti s nogu

Zakoračili smo u veljaču, a to znači samo jedno - bliži se Valentinovo! Neki će svoju voljenu osobu razveseliti romantičnom večerom u restoranu, neki će se možda počastiti putovanjem u dvoje, a ima i onih parova koji ovaj poseban dan vole provesti zagrljeni na kauču, uz film i kokice. Dan zaljubljenih svatko od nas obilježit će na svoj način, no svi ćemo se potruditi razveseliti svog partnera malim znakom pažnje koji će ih zauvijek podsjećati na zajedničke trenutke. Gesta je to kojom iskazujemo one dvije važne riječi ''volim te'', i zato ovog Valentinova nemoj zaboraviti darovati svoju voljenu osobu poklonom koji će joj izmamiti osmijeh na lice.

Ukoliko nemaš ideju što darovati svome muškarcu za Valentinovo, smatraš da je prekompliciran kada su pokloni u pitanju, sve što ti pada na pamet je parfem koji si mu dosad kupila već tri puta ili zbog obaveza jednostavno ne stigneš obilaziti trgovine, onda ti s veseljem možemo reći da si na pravom mjestu - jer za tebe smo izdvojili 10 genijalnih valentinovskih poklona koji će oduševiti baš svakog muškarca.

1. Ruksak adidas Originals

adidas Originals ruksak, Answear.hr

Dobro znamo koliko muškarci vole svoja muška druženja. Neki zajedno idu u teretanu, drugi na košarku, a treći na nogomet. Što god rekreativno trenirali, treba im kvalitetan ruksak u koji će moći potrpati rezervne tenisice, ručnik, bocu vode i sve ostale potrepštine. Ovaj će mu ruksak brenda adidas zasigurno razvući osmijeh na lice, kako zbog svoje praktičnosti, tako i zbog svog efektnog i cool dizajna.

2. Kožni novčanik Armani Exchange

Kožni novčanik Armani Exchange, Answear.hr

Možda ti se novčanik na prvu učini kao ne baš inovativan poklon, no uvjeravamo te da muškarci (za razliku od nas žena kojima uvijek treba 100 čudesa) najviše cijene praktične poklone. Još ako je novčanik k tome kvalitetan, budi sigurna da će tvoj muškarac biti i više nego zadovoljan svojim poklonom. Muškarci ne nose torbe u koje mogu staviti sve svoje potrepštine pa je praktičan novčanik ključan. Važno je da novčanik ima džep za kovanice i dovoljno pretinaca za kartice i novčanice. Prednost ovog novčanika brenda Armani Exchange je i u tome što je izrađen od kože pa možeš biti sigurna da će potrajati dugi niz godina.

3. Sat Fossil

Sat Fossil FS5625, Answear.hr

Ako si ovo Valentinovo svom voljenom odlučila pokloniti nešto skuplji poklon, ono sa čime zasigurno nećeš pogriješiti je elegantan ručni sat. Za muškarce je sat važan, a najčešće i jedini komad nakita koji svakodnevno nose i zato budi sigurna da će tvoj poklon biti prihvaćen objeručke. Nama se jako dopao sat brenda Fossil koji je trenutno na stranici Answear.hr snižen na 959,90 kn. Kožni remen u boji konjaka u kombinaciji s plavim brojčanikom i zlatnim detaljima savršen su spoj koji se lako kombinira uz elegantna i sportska modna izdanja. Osim toga, sat je vodonepropusan pa se tvoj dragi s njime može slobodno kupati i roniti.

4. Stanica za punjenje PowerStation PRO

Stanica za punjenje EGG Electronics - Stanica za punjenje PowerStation PRO, Answear.hr

Jedan od praktičnijih poklona na našoj listi zasigurno je i ova EGG Electronics - Stanica za punjenje PowerStation PRO. Ovo je savršen poklon za muškarca koji voli gadgete i stalno neki uređaj drži na punjaču. Minimalistički i elegantan dizajn omogućuje postavljanje stanice na radni stol, za razliku od tradicionalnih produžnih kabela koji leže na tlu, a može puniti čak 18 uređaja istovremeno.

5. Kožni remen Superdry

Kožni remen Superdry, Answear.hr

Dobar kožni remen odličan je poklon za sve prigode, pa tako i za Valentinovo. Predlažemo ti da odabereš model koji će se slagati s obućom, stoga ako tvoj muškarac najčešće nosi crne cipele, odaberi crni remen, a ako su njegov izbor češće smeđe cipele, pokloni mu smeđi remen. Obavezno prije kupovine škicni u njegov ormar i provjeri koju dužinu remena obično kupuje kako ne bi kupila pogrešnu. Na Answear.hr pronaći ćeš veliki izbor kožnih remena za muškarce, a nama se svidio klasični model u crnoj boji s potpisom brenda Superdry s kojim je teško pogriješiti.

6. Bokserice Boss

Bokserice Boss, Answear.hr

Ako pitate muškarce, bokserica nikad dosta! Umjesto da novce potrošite na poklon koji će stajati na dnu ormara, uvijek je pametnije posegnuti za ovakvom vrstom poklona koja će, da tako kažemo, poslužiti svrsi. Pakiranje od tri komada Hugo Boss bokserica po cijeni od 319,90 kn učinilo nam se kao dobra prilika, a na kraju krajeva Valentinovo i je idealna prilika za darovati voljenoj osobi donje rublje. 

7. Narukvica Skagen

Nakit Skagen - 359,90 kn, Answear.hr

Ovaj poklon nije za svakoga, no zasigurno je jedinstven. Ukoliko tvoj voljeni voli nositi nakit i misliš da bi mu se ova narukvica svidjela, nemoj okolišati s kupovinom, jer kvalitetom i dizajnom zasigurno ispunjava kriterije svakog muškarca. Ova decenta, a istovremeno vrlo muževna i profinjena narukvica iz kolekcije Skagen izrađena je od kombinacije plemenitog čelika i tekstila. Dizajnirana je tako da podsjeća na pletenicu i odličan je dodatak uz srebrni ručni sat.

8. Ogrlica Diesel

Ogrlica Diesel, Answear.hr

Svaki muškarac koji voli ratne filmove s veseljem će na poklon primiti ovu cool ogrlicu s pločicom od nehrđajućeg čelika, koja dizajnom podsjeća na ogrlice kakve nose američki vojnici. Danas su ove ogrlice popularne i među trendseterima, a posebno one s potpisom vodećih modnih kuća kao što je Diesel. Odlično pristaje čak i uz običnu bijelu majicu, traperice i bomber ili kožnu jaknu, a ako tvoj dragi voli i prati trendove, onda je ovo bez sumnje idealan poklon za njega.

9. Šalica za kavu Design Letters

Šalica Design Letters, Answear.hr

I mali znak pažnje sasvim je dovoljan da svojoj voljenoj osobi daš do znanja koliko ti je stalo do nje. Ako voli piti kavu, tvog muškarca sigurno će razveseliti šalica za kavu s natpisom. Na Answear.hr čekaju te šalice s raznim zabavnim natpisima ili inicijalima, a fora su i iz razloga što mogu poslužiti i kao držači za četkice za zube. Nama se šalica s natpisom ''soulmate'' čini kao idealan poklon za Valentinovo. Što kažeš?

10. T-shirt Polo Ralph Lauren

Pamučna majica Polo Ralph Lauren, Answear.hr

Muškarci su vrlo jednostavna bića i najčešće im ne treba puno da bi bili sretni. Traperice, tenisice i fora t-shirt obično su baza u ormarima većine mlađih muškaraca, i to je sasvim u redu. No, ti se potrudi da taj t-shirt bar ne bude dosadan. Što kažeš na ovu pamučnu majicu iz kolekcije Polo Ralph Lauren s printom plišanog medvjedića? Osim što je trenutni hit na modnoj sceni, moraš priznati da je zaista neodoljiva.

Sve izdvojene artikle, ali i brojne druge, možeš pronaći na web-shopu Answear.hr koji nudi tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Daruj voljenoj osobi poklon za pamćenje i biraj između 400 brendova i preko 94.000 proizvoda te uživaj u brzoj dostavi unutar jednog do dva dana, kao i besplatnom povratu proizvoda za narudžbe iznad 300 kn. Za sve zaljubljene Answear je pripremio posebnu promociju poklona za Valentinovo, a cijelu ponudu možeš pogledati ovdje. I ne zaboravi se priključiti programu Answear Club koji ti donosi niz iznenađujućih ponuda!

Posjeti Miss7.24sata.hr