Satenske suknje uvijek će pružiti dozu elegancije, pronašli smo baš lijepe u dućanima

Instagram@yasodamagdalena
Vidi originalni članak
  • Satenska suknja objedinjuje prozračnost, eleganciju i trend
  • Lagani materijal udoban je i pri visokim temperaturama
  • Blagi satenski sjaj pruža dozu luksuza i elegancije svakoj kombinaciji

Tražiš li prozračnu, elegantnu, a u isto vrijeme modernu ljetnu suknju? Onda je satenska suknja najbolji komad sezone koji se ujedno iznimno lako kombinira.

Lagane tkanine osnova su ljetnih kombinacija, a posebice kada temperature porastu preko 30 stupnjeva. Zahvaljujući laganim materijalima, satenske suknje su iznimno ugodne na koži i pravi su izbor kako u uredu, tako i za kraći večernji spoj ili izlazak.

S lijeva na desno (Mango): 249,90 kn; 169,90 kn; 129,90 kn

Izraz "saten" dolazi iz Francuske i označava tipično sjajni materijal tkanine, a taj sjaj se dobiva posebnim tkanjem. Međutim, saten je materijal koji je iznutra uglavnom mat. Koliko tkanina svjetluca ovisi o materijalu i tkanju tkanine, a saten može doći u čvrstim i mekim varijantama.

Osim plemenitog materijala, satenska suknja ističe se i raznolikošću kombinacija. Iznimno je zahvalan komad jer se može različito stilizirati ovisno o prilici i prilagoditi svakoj situaciji. Bilo da je ležerna i cool tijekom dana ili elegantna i chic navečer: satenska suknja je s razlogom iznimno traženi komad sezone.

S lijeva na desno (Zara): 129,90 kn; 299,90 kn; 199,90 kn

Za ozbiljnije dnevne prigode može se kombinirati s jednako laganim lanenim košuljama i ljetnim oversized sakoima, dok za večer odlično izgleda uz seksi topove i bralette. Odličan komad s kojim se elegantno prkosi visokim vrućinama! A dodatna čar satenskih suknji je što su jednako nosive i u hladnijem razdoblju kada se spajaju s debelim puloverima.

S lijeva na desno (Zalando): Monki (225,00 kn); Lauren Ralph Lauren (895,00 kn); DreiMaster (602,21 kn)

Moda Polo majice se vraćaju, ali ovoga puta u iznimno cool i seksi izdanju!

Posjeti Miss7.24sata.hr