Šarmantni Robert Sever u još jednom šik izdanju

PR/WhatsApp
Jučer je započela nova sezona BIPA Fashion.hr-a, a jubilarno 25. izdanje otvorio je uvijek šarmantni i romantični Robert Sever
Vidi originalni članak

Wow, Robert Sever je i ove godine na spektakularnoj modnoj pisti predstavio svoj prepoznatljivi dizajn, a iz prvog reda reviju je pratila i Severova muza po kojoj je kolekcija dobila naziv – Kristina Bangoura, dok su njegove nove modele na pisti nosile naše najpoznatije  manekenke, među kojima je i Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model. 

Sever je i ovom kolekcijom ostao vjeran svom stilu i estetici koju je lako prepoznati. Njegova vizija mode uklapa se u viziju suvremene žene sa stavom. Među 60 odjevnih kombinacija, ovoga se puta našla i manja kolekcija muške odjeće.

Prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone Sever pripremio kolekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama te pokazao kako izgleda svakodnevna chic odjeća koja i ženama i muškarcima omogućava da tijekom cijelog dana izgledaju odlično.

Severova Kristina, kako je dizajner nazvao novu kolekciju po svojoj prijateljici i muzi Kristini Bangouri, fantastično je stylish od glave do pete, pomalo trendi no ipak drugačija i svoja, s dozom chica koji osvaja na prvu, strastvena u svemu što radi, emancipirana. Robert Sever još je jednom pokazao da se u paleti njegovih kreacija može naći ponešto za svaku ženu, bilo da ona njeguje poslovni, casual ili romantični vintage stil! 

Posjeti Miss7.24sata.hr