Šarmantni pleteni badići Nataše Mihaljčišin uvode nas u ljetovanje iz snova

Pr/Sara B. Moritz
Vidi originalni članak
  • Domaći dizajn uvijek nam je drago pratiti i podržati, a kolekcija Nataše Mihaljčišin je nezaobilazna
  • Kolekcija pletenih badića prati veliki trend ove sezone, pleteninu posvuda, ali s mnogo originalnosti
  • Modna dizajnerica stavila je svoj potpis na jednodijelne i dvodijelne kupaće, ali i druge komade za plažu

Nataša Mihaljčišin već je ove zime u svojoj kolekciji predstavila pleteninu kao inspiraciju za rad. Ne čudi stoga kako se istoj okrenula i u modelima za proljeće odnosno ljeto 2022. Upravo je izišla njezina kolekcija badića, jednodijelnih i dvodijelnih od kukičanih materijala, u kojoj ne nedostaje niti drugih komada za uživanje u ljetu: topova, suknjica, hratkih hlača i kardigana. 

A evo kako je to ljetovanje iz snova u koje nas vodi Nataša Mihaljčišin opisao tim dizajnerice... 

Mala kolekcija kukičanih i pletenih kupaćih kostima koja priziva arhetipske osjećaje i slike što su, u našim snovima i čežnji, pridružene ljetovanju.

Ljetovanje iz snova je utopijska vizija sretnog vremena omeđenog privremenim trajanjem, a koje se zbog toga pomno planira, locira, njeguje i štuje. Metaforički gledano ljetovanje predstavlja duboki unutarnji poriv za radošću i bezbrižnošću najbliži romantiziranim uspomenama i vizijama sretnog djetinjstva.

Svaki povratak u ljetnu oazu radosti i čulne zanesenosti omekšava tvrdoću praktične realnosti. Intimna nadgradnja naših snoviđenja oduzima joj eksluzivnu prisutnost vidljivu u kolopletu društveno političkih pravila, granica i konvencija.

U snovima ostvarujemo prostor slobode sličan procesu kreacije nadrealnog kojeg smo, ovom prilikom, podcrtali i oblikovali intervencijama u nerealnoj realnosti modne fotografije.

Riječ je o jednom radosnom i stiliziranom stripu u kojem naša mlada junakinja sanja o najljepšem i najuzbudljivijem ljetovanju: ljetovanju iz snova!

Posjeti Miss7.24sata.hr