Sarah J. Parker: Samo zbog jednih cipela mi jače kuca srce!

Cover Images
Glumica je otkrila gdje pronalazi inspiraciju, u kojim bi cipelama mogla provesti ostatak života i koje cipele obožava...
Vidi originalni članak

Glumica, ikona stila i dizajnerica cipela, Sarah Jessica Parker, možda je jedna od najboljih osoba za modni razgovor. Kada tome dodate i ulogu u kultnom serijalu 'Seks i grad', jasno je kako ova dama mora imati zavidno znanje o omiljenoj ženskoj razbibrizi - modi.

Ako nju pitate, nova sezona podrazumijeva i obnavljanje (ionako očaravajuće) kolekcije cipela. Novi modeli, boje, ukrasi ili uzorci. Jedino je bitno da se u njih zaljubi na prvi pogled, a ako zavirite u njezin ormar lako ćete zaključiti da se, po svemu sudeći, Parker vrlo često zaljubljuje u najdraži ženski modni dodatak.

Upravo zato, u razgovoru za portal InStyle, glumica je napokon odgovorila da pitanja koja joj mnogi žele postaviti.

Kako kaže, inspiraciju traži posvuda, a kada je pronađe nema toga što ne bi napravila da otkrije kako realizirati svoju ideju.

"Uvijek držim oči širom otvorene. Ne vidim ništa loše u tome da priđem ženi u zračnoj luci, podzemnoj ili trgovini i zamolim je da fotografiram njezine cipele. Već sam to učinila, i opet ću - ispričala je Sarah te objasnila kako na taj način može u potpunosti zapamtiti boju koja ju je očarala, model ili nešto treće.

Baš kao i svaka žena, i ona ima one jedne cipele koje zauzimaju posebno mjesto u njezinom srcu.

"Najviše sam vezana uz svoje vjenčane cipele. Baršun s potpisom Roberta Clergeriea u meni budi emocije i sjećanje na taj poseban dan", izjavila je glumica.

No, ako je "natjerate" da odabere jedan savršen model cipela u kojima bi provela cijeli dan, njezin će odgovor uvijek biti - gležnjače.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr