Sandale s leptirićima preslatki su model koji želimo dodati našoj kolekciji cipela za proljeće i ljeto

Instagram @tashaghouri sandale s leptirićima
Vidi originalni članak
  • Sandale su većini omiljena obuća tijekom toplih proljetnih i ljetnih mjeseci, a u svojoj kolekciji osim onih za svakodnevne outfite, uvijek želimo imati i neke posebnije modele
  • Sandale koje krase 3D aplikacije leptirića stoga bi mogle biti savršen izbor, jer će svojom efektnim izgledom podići svaku našu kombinaciju
  • Sitni leptirići predivan su motiv na sandalama koji će se odlično slagati s lepršavim haljinama, midi satenskim suknjama, ali i ležernijim outfitima s trapericama
  • Pročitaj više: Ove cipele dolaze sa zamijenjivim potpeticama i u sekundi se pretvaraju iz visokih peta u ravne i obrnuto

Iako s toplim proljetnim i ljetnim danima većinom povezujemo cvijeće te cvjetni uzorak i motive viđamo na svemu, od odjeće i obuće do modnih dodataka u kolekcijama modnih brendova, slatke aplikacije leptirića na našim sandalama ovog proljeća i ljeta izgledat će jednako efektno.

3D cvjetne aplikacije ove su proljetne sezone veliki trend, a u obući im slobodno možemo pridružiti i modele sandala s apliciranim leptirima, koje ih čine posebno bajkovitima.

Razigrane i ženstvene, sandale s leptirićima možda su najpoznatije u verziji brenda Sophije Webster i njihovog modela Chiara, na kojima velika krila leptira krase stražnji dio sandale s remenčićima. Iz istog brenda dolaze i predivne sandale s mnoštvom apliciranih manjih leptirića na remenčićima, koje nam se čine savršenima za romantične proljetne i ljetne outfite s dugim haljinama.

Moda Cipele s punom petom uvijek su tražene - donosimo 20 najpoželjnijih modela za ovu sezonu

Upečatljivi modeli podići će svaku našu kombinaciju, a sofisticirane i ženstvene modele koje možemo uklopiti u naše outfite, ove sezone možemo pronaći i u high street i u dizajnerskim kolekcijama, poput već spomenutih modela Sophia Webster, ali i Blumarine te René Caovilla.

Jednostavnost i ekstravagancija spojeni su u modelima sandala s leptirićima koje dolaze u različitim kombinacijama boja, od nježnih pastelnih do neutralnih bež, crnih i bijelih do onih sa šarenim detaljima.

Ove statement sandale bit će dobrodošao dodatak našoj kolekciji cipela, a zasigurno će nam biti od koristi i u svim svečanijim prigodama tijekom proljeća i ljeta.

U nastavku izdvajamo 12 predivnih modela sandala s leptirićima!

Moda Bijele cipele jedan su od najvećih trendova, vrijeme je da ih prigrlimo. Ovih 15 divnih modela će nas uvjeriti

Posjeti Miss7.24sata.hr