Samba ima opasnu konkurenciju! Birkenstock tenisice viđat ćemo posvuda

Foto: Birkenstock tenisice (170 eura)
Vidi originalni članak
  • Samba tenisice jedan su od najpopularnijih modela posljednjih mjeseci, ali konkurencija ne spava...
  • Birkenstock, jedan od najpopularnijih brendova ljetne obuće odlučio je osvojiti i naše jesenske ormare predstavivši kolekciju tenisica
  • Birkenstock tenisice stigle su u ponudu, a čini nam se da bi veoma brzo mogle postati model koje ćemo viđati na ulicama
  • Pročitaj više: Birkenstock sandale ovdje su na velikom sniženju! Evo koje modele dodajemo u košaricu

Adidas Samba model tenisica je sve o čemu se pisalo u posljednjih nekoliko mjeseci, a njihove varijacije ne prestaju stizati u ponudu. I da, volimo nositi klasike i uvijek im se vraćamo, ali ipak volimo gledati i što se novo nudi. A kao opcija za jesen oduševile su vijesti kako je Birkenstock, jedan od brendova koji smo najviše nosile u posljednjim tjednima, predstavio modele tenisica za jesen. Birkenstock tenisice su jednostavne i elegantne, kao što smo i očekivali od brenda, a dolaze u nekoliko kombinacija boja. 

Birkenstock tenisice su niske, a kao i njihove natikače, napravljene su da pogoduju anatomiji stopala i budu udobne. Bend model Birkenstock tenisica dolazi u raznim vrstama kože te kombinacijama boja (od raznih nijansi smeđe i bež, preko plave, crne i sive). Ove tenisice su veoma "diskretne", nemaju na sebi logo te ih je moguće nositi u gotovo svim situacijama. Ne želimo uvijek upadljiv komad, zar ne, pa je ovako jednostavn model spas.Čini se da će se estetika tihog luksuza prožeti i u novoj sezoni, jer ovo je upravo jedan od takvih modela obuće. 

Ipak, ne možemo reći da Birkenstock tenisice nisu trendy oblika i boja. Također, malo toga volimo kao tenisice koje su tako prilagodljive, a pritom i udobne, naročito ako na poslu mnogo sjedimo ili stojimo. Cijena Birkenstock modela tenisica se kreće do 150 do 180 eura, ovisno o vrsti kože (prirodna, mix ili brušena), a dolaze u veličinama od 35 do 50 i većinom su uniseks modeli. Birkenstock tenisice možeš potražiti na njihovoj web trgovini. 

Moda Hoće li ovaj Birkenstock model sandala s trona svrgnuti obožavane Arizona natikače? Mogao bi...

Posjeti Miss7.24sata.hr