'Sa šljokičastim rozim cipelama je počela moja poslovna priča'

Goran Čižmešija
Naslovnicu novog broja krasi Marina Frigan, vlasnica concept dućana Malai
Vidi originalni članak

Moj stil je prije svega casual. Pratim trendove, ali ih prilagođavam sebi, svom stilu i svojoj građi te moje kombinacije uglavnom ovise o trenutačnom raspoloženju i obvezama koje taj dan imam. Moj dnevni look pretežno čine ‘oversized’ veste, traperice i čizme, a najviše pozornosti pridajem modnim dodacima kao što su torbice, zanimljive naočale i šeširi - kaže vlasnica odličnog concept dućana Malai Marina Frigan, koja priznaje da je bilo zabavno biti u ulozi modela na jedan dan. 

U slobodno vrijeme se družim sa obitelji i prijateljima, listam modne časopise i pregledavam zanimljive Instagram profile - kaže Marina pa dodaje kako obožava putovati sa svojom četverogodišnjom kćerkicom i mužem. 

Najdraži predmet u ormaru su joj šljokaste Croon cipele koje je prvi put vidjela u biritanskom Vogueu kao “it cipele”, a s njima je počela i njena poslovna priča...

Više o Marini pročitajte u našem novom broju koji je na kioscima od subote 27. veljače, a do tada pogledajte kako su ona i Čižmešija snimili naslovnicu.

Posjeti Miss7.24sata.hr