S proljećem su se vratile i mokasine, izabrali smo 15 modela iz dizajnerskih i high street kolekcija

Instagram @audreyafs Foto: Instagram @audreyafs
Vidi originalni članak
  • Modele mokasinki volimo nositi u svako doba godine, a pogotovo u proljeće, kad su savršena obuća i za casual, ali i old money kombinacije
  • S dolaskom proljetnih dana, razni chic modeli stigli su i u high street i u dizajnerske kolekcije, a mi smo zavirile u trenutnu ponudu i izdvojile 15 modela
  • Od lakirane do brušene kože i modela u pastelnim ili jarkim bojama, izbor je doista raznolik!

Mokasinke u bilo kojem modelu, s povišenim đonom ili ravnom petom, kao i u raznim opcijama materijala, praktična su obuća posebno za proljeće, kad ih možemo nositi na golu nogu, uz kratke čarape ili najlonke te u ležernijim i elegantnijim outfitima, ovisno o prilici.

I high street i dizajnerski brendovi imaju raznoliku ponudu, s već prepoznatljivim modelima brendova poput Prade i Guccija te novim svježim modelima i siluetama od brušene ili glatke kože. Također, osim minimalističkih modela bez detalja, jako su chic i modeli sa svjetlucavim detaljima poput metalnih kopči s kamenčićima, na vezanje ili u kombinaciji više boja!

Moda Plavuša za kojom su se okretale glave šarmirala je jednom od najljepših monokromatskih kombinacija

Udobne i stylish, lako u mnogim modnim lookovima mogu zamijeniti i cipele s visokim potpeticama, a neke ih influencerice kombiniraju i u naizgled nespojivim kombinacijama, s donjim dijelovima trenirke!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)

Odlična su alternativa i ako nam se ne sviđaju potpuno ravni modeli trendy balerinki. Uvijek chic silueta mokasinki lijepo će se složiti i s trapericama jednako kao i s mini i midi haljinama, od lepršavih do više strukiranih modela.

U nastavku smo izdvojile 15 modela dizajnerskih i high street mokasinki koje možemo nositi cijelo proljeće!

Moda Uz cipele poput Chanel baleriniki i čizme poput Inuikkii buca, Borovo ima i model sličan Gucci mokasinama

Posjeti Miss7.24sata.hr