Nitko ne odlazi praznih ruku: Što se krije u skupocjenim Grammy darovnim vrećicama?

Instagram/Nives Celzijus
Darovi kojima razne tvrtke obasipaju dobitnike, nominirane i ostale goste na dodjeli prestižnih glazbenih nagrada gotovo su vrijedni kao i sam Grammy kipić
Vidi originalni članak

Glazbenici diljem svijeta sanjaju o osvajanju prestižne nagrade Grammy, no čak i ako se približe i budu nominirani ili samo pozvani na dodjelu, već su na neki način dobitnici, jer ih različite tvrtke obasipaju skupocjenim darovima.

Kako izvještava biznis magazin Fortune, marketinška firma Distinctive Assets već 17 godina daruje Grammy ekipu, a ove darovi su dosegli vrijednost od 22,000 američkih dolara. Preko 150 prezentera, direktora, nominiranih i drugih umjetnika pozvani su u njihov salon s darovima kojeg su napustili s vrećicama punih dragocjenosti.

Ovo je samo dio skupih darova koji su se našli u vrećicama:
- Ultimativni fitness paket Fit Club-a, uključujući i tjedan dana u fitness odmaralištu: 6,180 dolara
- Termin ulterapije, odnosno postupka zatezanja kože, kod plastičnih kirurga Stafforda Broumanda i Daniela Manna: 5,500 dolara
- Organske, veganske koktele bez glutena kompanije The Natural Mixologist: 2,250 dolara
- Usluge uređenja interijera: 1,000 dolara
- Tjedan dana u Golden Door Resort ˛Spa centru: 1,000 dolara

No Grammy darovi su sitnica u usporedbi s onima na dodjeli Oscara, gdje će nominirani glumci i ostali gosti dobiti darovne vrećice u vrijednosti vrtoglavih 200,000 dolara, uključujući i putovanje u Izrael i Japan, godinu dana besplatnog rentanja Audi automobila te čak i podizanje grudi u vrijednosti 1,900 dolara. Stoga, ako dvojite između glumačke i glazbene karijere, imajte na umu da glumci ipak dobivaju bolje darove.

Posjeti Miss7.24sata.hr