Je li ovo najčudnija 'gola haljina' koju smo vidjeli? Mogla bi biti, glumica nije mnogo skrila

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Naked ili gole haljine s vremenom su postale neizostavne na crvenim tepisima diljem svijeta
  • Posljednjih smo se desetljeća nagledali brojnih upečatljivih kreacija, no još uvijek ima mjesta za iznenađenja
  • A iznenaditi okupljene pošlo je za rukom glumici Juliji Fox na dodjeli modnih nagrada u New Yorku

Kad je glumica Julia Fox zakoračila na crveni tepih na dodjeli The CFDA Fashion Awards u New Yorku, nije bilo kraja sreći za okupljene fotografe. Bljeskalice su bljeskale, a Julia strpljivo (ponosno) pozirala. Iako daleko od onoga što bi društvo moglo nazvati "starom", 32-godišnja Julia na svojem je TikToku progovorila o starenju, a čini se da se i ovim stylingom nadovezala na svojeu filozofiju. Kosu je obojila u sijedu i pokazala tijelo.

Julia kaže da su godine najseksepilniji asesoar žene i da je "starjeti j*beno hot". "Samo da znate, starenje je potpuno in" rekla je i poentirala ovim outfitom. Inače, glumica noci haljinu milanskog dizajnera Valerievi.

Seksi kombinacije i prozirne haljine postale su nešto poput uporišta crvenog tepiha i, da budemo iskreni, ne bismo to ni htjeli drugačije. Popularne „gole haljine“ ne samo da od dizajnera zahtijevaju impresivne vještine, već su i potpuno neustrašiv modni izbor!

Ovo je bio povod da se prisjetimo i drugih kultnih trenutaka kad su zvijezde više otkrile nego sakrile kao što je Rihannina 100% prozirna svjetlucava haljina, sve do haljina koje su definirale posljednje desetljeće i povijest crvenog tepiha, donosimo devet golih haljina koje se ne zaboravljaju!

Rihanna

Pjevačica i dizajnerica postavila je visoko letvicu za „gole“ haljine budućnosti, odabravši glamuroznu (ali još uvijek prozirnu) kreaciju na dodjeli nagrada CFDA 2014., noseći haljinu Adama Selmana ukrašenu Swarovski kristalima. Bio je to definitivno povijesni modni trenutak, što je prilično prikladno s obzirom na to da je te večeri kući odnijela nagradu Modna ikona.

Rita Ora

Ora je bila gotovo gola na zabavi nakon dodjele Oscara 2015., okrenuvši se kako bi pokazala Marchesa haljinu koja je otkrivala veći dio njezine stražnjice.

Beyoncé

Queen Bey kasnila je na Met Galu 2015., ali se pobrinula da stigne sa stilom, hodajući poznatim crvenim stepenicama u prekrasnoj haljini koju potpisala modna kuća Givenchy.

Stars Najljepši outfiti i haljine Oscara 2022.: 10 zvijezda koje su dominirale najpoznatijim crvenim tepihom

Miley Cyrus

Trenutak kada je Miley Cyrus stigla na dodjelu MTV Video Music Awards 2015. noseći ovaj neustrašivi izgled s potpisom Atelier Versace.

Irina Shayk

Haljina dizajna Atelier Versace koja oduzima dah, nosila je Irina Shayk nosila na after partyju povodom dodjele Oscara Vanity Faira 2015.

Kylie Jenner

Sjećaš li se kad je Kylie Jenner stigla na Met Gala 2017. noseći ovu prozirnu Versace „golu haljinu“ s resama?

Emily Ratajkowski

EmRata je doslovno zablistala sa svojim Met Gala lookom 2019., kada se odjenula kao nebesko biće u ovom odvažnom Dundasovom izdanju.

Zendaya

Njezin lik iz serije Euphoria, Rue, možda ima lagan, opušten osjećaj za stil, ali Zendaya je unijela dašak starog holivudskog glamura na Emmyjima 2019., gdje je nosila elegantnu prozirnu haljinu Vere Wang koja je imala blago prozirni steznik.

Megan Fox

Zgodna glumica je privlačila brojne poglede u potpuno prozirnoj Mugler midi haljini sa suptilnim svjetlucavim vezom, ispod koje je nosila jednako ukrašene tange na dodjeli MTV VMA 2021.

Stars Romantična strana ovogodišnjeg Oscara: Ovo su najslađi parovi s crvenog tepiha!

Posjeti Miss7.24sata.hr