S čim god nosila ove natikače s velikim čupavim cvijetom iz Reserveda, ukrast ćeš svu pažnju

Reserved Foto: Reserved, natikače s ukrasnim cvjetnim detaljem (35,99 eura)
Vidi originalni članak
  • Uz nezaobilazne mašne, proteklih smo sezona na mnogim modnim revijama svjedočili fantastičnim komadima kojima su upravo predimenzionirani 3D cvjetovi podarili dašak posebnosti
  • Danas ih nije nimalo neobično susresti kao začin na haljinama, topovima i cipelama, i nipošto ne samo onima koji su rezervirani za  najsvečanije prilike
  • Najslađe sandalice ukrašene raskošnim predimenzioniranim cvijetom pronašli smo u aktualnoj ponudi Reserveda i u njih se zaljubili na prvi pogled

Već odavno smo iza sebe ostavili dane u kojima smo 3D cvjetove povezivali isključivo sa šeširima i fascinatorima i uplovili u one u kojima nije nimalo neobično susresti ih kao začin na haljinama, topovima i cipelama, i nipošto ne samo onima koji su rezervirani za  najsvečanije prilike.

Uz nezaobilazne mašne, proteklih smo sezona na mnogim modnim revijama svjedočili fantastičnim komadima kojima su upravo predimenzionirani 3D cvjetovi podarili dašak posebnosti, a osim što internetske stranice za pretraživanje bilježe porast ovakvih komada, nerijetko se događa da se, kada napokon stignu na police virtualnih trgovina, rasprodaju neviđenom brzinom.

Moda Balerinke od svile brenda Sleeper otkrili smo potpuno slučajno: dugo nismo vidjeli tako lijepe modele

Najslađe sandalice ukrašene raskošnim predimenzioniranim cvijetom pronašli smo u aktualnoj ponudi Reserveda i u njih se zaljubili na prvi pogled. Ove ravne natikače u nježnoj krem nijansi pravi su statement model koji će i najjednostavniju kombinaciju u trenu pretvoriti u posebnu, instantno joj dajući dašak glamura.

Spomenuti model dostupan je samo za online prodaju i za divno čudo još uvijek nije rasprodan, iako su od svake veličine na zalihama ostali posljednji komadi, a što znači da o kupovini nemamo puno vremena razmišljati. 

S obzirom na atraktivnost modela, umetak izrađen od prave kože i odličnu cijenu od svega 35,99 eura, ovu kupnju ne propuštamo i jedva čekamo dodati ih u svoje odjevne kombinacije. 

Moda Reserved ima odlične natikače od 100 posto kože: neodoljivo nas podsjećaju na popularan dizajnerski model

Posjeti Miss7.24sata.hr