Komadi koji ne izlaze iz mode: Bijela majica, baloner, sako...

Goran Čižmešija
Uz ove esencijalne komade u svom ormaru uvijek ćete imati što obući...
Vidi originalni članak

Ako sa svakim novim trendom sve manje volite svoju garderobu i osjećate se kao da nikada nemate što odjenuti, vrijeme je da si priuštite neke komade koji nikada ne izlaze iz mode. Neka odjeća ne podliježe trendovima i s njom nikada ne možete pogriješiti. Naučite li cijeniti esencijalne komade, poput obične bijele majice ili balonera, nikada više nećete biti nezadovoljni. Donosimo vam pet sigurnih komada i outfita koje nijedan trend ne može zasjeniti:

Raskošna suknja


Široka suknja klasična je silueta koja već desetljećima ne izlazi iz trenda. Kroj koji laska figuri, uvijek je siguran odabir, a izgledati će odlično u kombinaciji s najobičnijom majicom. Izvrstan look za bilo koju prigodu!

Crna haljina


Kada jednom pronađete svoju idealnu crnu haljinu koja vam savršeno pristaje, nikad ju nemojte baciti. To je jedan od komada kojeg uvijek možete iznova nositi, a izborom modnih dodataka i cipela možete ju prilagoditi najnovijim trendovima.

Obična bijela majica i traperice


Mislite da ova kombinacija i ne zvuči baš najzanimljivije? U krivu ste, jer vam upravo svojom jednostavnošću dopušta da ju nadopunite bilo kakvim nakitom, modnim dodacima ili cipelama i stvorite originalni i trendy look.

Baloner


Postoji razlog zašto sve fashionistice u svom ormaru imaju baloner. Ovaj bezvremenski komad podiže u trenu bilo koji outfit, a možete ga nositi čak i na tenisice.

Sako


Dobar sako nikada vas neće iznevjeriti. To je savršeni komad da podizanje najjednostavnijeg stylinga (poput bijele majice i traperica), a odlično izgleda u poslovnim, ali i u kombinacijama za izlazak.

Posjeti Miss7.24sata.hr