"Ružne-lijepe" cipele koje će se nositi sljedeće sezone

arhiva
Chanel ima najpožaljniji model, kakvog nosi i Rihanna, a odlične i jeftinije varijante možete pronaći i u high street trgovinama...
Vidi originalni članak

U poslijednje vrijeme fashionistice su se zaljubile u još jedne "ružne" cipele. Natikače na špic nova su opsesija modnog svijeta, a ovo je i idealan model za prelazak iz ljetne u jesensku obuću. Otvorena peta dopušta vam da još malo uživate u prozračnim čarima ljeta, dok zatvorenim prstima poručujete svima da ste spremni za modnu jesen. I dok su to njihove praktične i očite prednosti, još jedan razlog da se zaljubite u njih je činjenica da su Chanel špicaste natikače jedne od najpoželjnijih cipela prošlih mjeseci, a nose ih sve A-listerice, uključujući i Rihannu.

Naravno, kako to uvijek biva, drugi dizajneri i high street tgovine prepoznali su hit model i ponudili drugačije, ali i jeftinije varijante od Chanelovih koje stoje 885 eura. Osim što su idealan izbor za prijelazno doba, ovaj model cipele laska gležnjevima te odlično pristaje i uz traperice i uz suknje. Pogledajte naše prijedloge za kupnju i pronađite svoje omiljene "ružne" cipele:

Zara, 449,90 kn

asos.com, 37 eura

Mansur Gavriel, net-a-porter.com, 450 eura

topshop.com, 69 eura

Intentionally Blank, nastygal.com, 1253 kn

Zara, 449,90 kn

Jeffrey Campbell, asos.com, 158 eura

 

Posjeti Miss7.24sata.hr