Roza boja, smeđe čizme, korzeti... Ovih 7 trendova posvuda ćeš viđati ove jeseni

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Svima koji prate modu odavno je jasno da je jesen stigla
  • Listovi su sve šareniji, dani kraći, a naše garderobe… 
  • Hm, vrijeme je za osvježenje i nabavu novih modnih trendova

Novo godišnje doba – nova garderoba! OK, to ne znači nužno da odmah moraš ispeglati karticu i otići u debeli minus. Stoga treba pomno birati… Kako ne bi propustila neki od novih sezonskih modnih trendova, sakupili smo ih sedam. Nema na čemu! 

1. Neka bude retro 

Izgled 70-ih slavi svoj povratak i to nam se jako sviđa! Već od filma „Bilo jednom u Hollywoodu“ sanjamo o outfitu inspiriranom tim razdobljem - smeđe čizme, mnoštvo narančastih tonova i napadna šminka… sve to vidjet će se ove sezone. 

2. Detalji, detalji, detalji 

Sve je u detaljima! Klasični krojevi s fokusom na detaljima baza su za nadolazeće jesenske trendove. Minimalistički dizajn i maštoviti accessoires – jedva čekamo! Naočale su in! 

3. Pretty in Pink 

Ako neku boju volimo još od djetinjstva, to je onda definitivno ružičasta… Svejedno je li to ženskasto roza ili Barbie-ružičasta – mi je volimo! Jedno je sigurno u svakom slučaju: s ružičastom dolčevitom razvedrit ćemo svaki tmurni dan. 

4. Korzet

Je li netko rekao „korzet“? Koliko dugo već čekamo da ovaj stilski dio ponovno bude u trendu? Volimo ga: svejedno je li elegantan pa ga možeš nositi navečer ispod sakoa te s koktelom u desnoj ruci ili pak seksi-casual s trenirkom i cool tenisicama. 

5. Umjetna koža 

Accessoires od umjetne kože oduvijek je bio cool dodatak svakog izgleda. Ovu jesen ćemo nabaviti barem još koji, jer umjetna koža je opet u trendu - ali ovoga puta od glave do pete! Dakle, samo naprijed: pronađi stare komade odjeće od kože i stiliziraj ih! 

6. Metalik

Sjajno, svjetlucavo, metalik! Metalik tonovi su ove jeseni opet u trendu. Volimo taj trend – osobito u kombinaciji s jednostavnim crnim ili bijelim dijelovima ili kao cool statement na ruci ili cool metalik lak za nokte. 

7. Neka bude seksi! 

Konačno! Došlo je vrijeme da naše najseksi komade rublja nosimo u svakodnevici! Slično kao i kod korzeta, cool gornji dio ispod modernog sakoa i uz ležerne hlače… što misliš? 

MODA Ove jeseni nose se lakirane cipele i gležnjače reptil teksture - evo kako ih kombinirati

Posjeti Miss7.24sata.hr