Romantika stanuje u kući Nina Ricci

Guliver Image/Getty Images
Peter Copping nije dizajnerska zvijezda u rangu Stelle McCartney ili pak Marca Jacobsa, ali iz sezone u sezonu nastavlja njegovati stil ove kuće što je dokazao još jednom na reviji koja je održana 27. veljače na Paris Fashion Weeku.
Vidi originalni članak

Kada govorimo o jesenskim kolekcijama obično čujemo riječi kao što su 'mračno', 'rockersko', 'koža', 'zakovice', no Peter Copping uspio nam je pokazati i nježniju stranu jeseni i zime. Ovaj modni dizajner uspio je kreirati nevjerojatno meku, ženstvenu i nježnu kolekciju za sezonu koja je pred nama.

Kolekcija prati glamuroznu ženu od jutra do večeri. Ona može uživati u prozračnim kombinacijama suknje i bluze u pastelnim bojama, diskretno naglašene siluete, dobro krojenim poslovnim kostimima i dnevnim haljinama da bi iz njih uskočila u raskošne koktel haljinice u decentnoj midi ili duljini do koljena s američkim izrezom, čipkom ili brokatom kao dominantnim materijalom.

Iako naizgled nepovezana, ova kolekcija predstavlja savršeno popunjen ormar, ali i vrhunac stila Nine Ricci. Prozirne večernje haljine od čipke su nešto što nismo navikli gledati na revijama ove modne kuće, ali u ovoj kolekciji dobro funkcioniraju i lijepo je zaokružuju.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr