Romantične košulje s naglašenom kragnom

Pixsell, PR
Rujan je rezerviran za obnavljanje ormara, a uvijek na dnevni red dođu košulje. One su idealni komadi za zaposlene žene koje često s posla ili faksa jure na piće s prijateljicama.
Vidi originalni članak

Košulja je onaj bezvremenski komad koji je uvijek elegantan, profinjen, a paše kako uz stroge poslovne kombinacije, tako i uz ležeran styling i seksi večernji izlazak. A ova jesen nudi prave bombončiće.

Vodeći hit su lepršave košulje prozirnog materijala s naglašenim kragnama. One su u isto vrijeme nježne, profinjene, ali i zavodljive. Za dan se nose uz decentnu donju majicu, a za večer uz seksi grudnjak – komad koji je uistinu "2 u 1".

Kragne su stavljene u prvi plan zbog čega je ovaj model košulja lagan za kombiniranje. On, naime, ne traži dodatni nakit. Popularni brendovi nude tri vrste naglašene kragne. Pomalo klasičan oblik je kragna koja se ističe drugom bojom u odnosu na ostatak modela. Pretežito je iste boje kao i donji dio rukava.

Popularan je i model čija je kragna dodatno ukrašena trakom koja se veže u elegantnu mašnu. No, definitivni pobjednik je košulja s kragnom ukrašenom nitnama, čipkom i šljokicama.

Uzorci se nalaze visoko na ljestvici popularnosti. Prevladavaju velike točkice na širokim modelima, sitni cvjetovi, ali i pomalo mračni animalni motivi koji izvrsno pristaju uz rock styling.

Ljubiteljice klasičnih bijelih košulja doći će na svoje. Modeli su nešto širi, a one željne osvježenja odabrat će trendi reinterpretaciju klasičnog modela. Popularnost traper košulje nastavlja se i na jesen.

Vidljiv trend je onaj jarkih boja. Prevladava plava, zelena, žuta i pink boja, a pojedini highstreet brendovi nude i košulje u neonskim nijansama.

U galeriji detaljnije pogledajte ponudu košulja u hrvatskim trgovinama...

Posjeti Miss7.24sata.hr